Název: Plán projektu změny řízení controllingu
Další názvy: Plan of the transformation of controlling management project
Autoři: Horová, Adéla
Vedoucí práce/školitel: Skalický, Jiří
Oponent: Svoboda, Jaroslav
Datum vydání: 2014
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/13391
Klíčová slova: projektový management;plán projektu;změna controllingu;systém automatického řízení zemědělských strojů
Klíčová slova v dalším jazyce: project management;project plan;controlling transformation;automated steering system for agricultural machinery
Abstrakt: Předmětem této bakalářské práce je projektové plánování a následné sestavení plánu na změnu controllingu ve společnosti ZV a.s. Práce je rozdělena na dvě hlavní části teoretickou a praktickou. První část obsahuje teoretické základy projektového managementu a řízení projektového plánování. V této části se zabývá definováním projektu, projektového managementu či řízením zájmových skupin. Největší pozornost je ale věnována projektovému plánování, kde jsou popsány postupy při sestavování plánu rozsahu, časového harmonogramu, plánu nákladů a plánu řízení rizik. V praktické, části jsou tyto poznatky aplikovány. V úvodu této druhé části je projekt popsán a poté je představen také konkrétní plán. Tento plán slouží společnosti ZV a.s. k rozhodnutí o investici do popisovaných změn controllingu.
Abstrakt v dalším jazyce: The subject of this bachelor's thesis is project planning and subsequently framing of a plan of controlling transformation in a company ZV a.s. The thesis is divided into two main parts theoretical and practical one. The first one includes theoretical basis of a project management and project planning proceeding. In this part the project, projects management or stakeholder's management are defined. Attention is mostly aimed to the project planning to describe methods of framing of project scope, schedule, budget and risk management. In the practical part are these pieces of information applied. In an outset of this second part is the project described and then there is introduced the specific plan. The plan serves to the company ZV a.s. to make a decision of an investment in described transformation of controlling.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
HOROVA Adela_BP 2014.pdfPlný text práce3,03 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_horova_VP_SPR.pdfPosudek vedoucího práce578,34 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_horova_OP_SPR.pdfPosudek oponenta práce575,75 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
horova.PDFPrůběh obhajoby práce651,28 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/13391

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.