Název: | Vizuální identita firmy zabývající se výrobou cukrářských produktů |
Další názvy: | Visual identity of a confectionery & cake making company |
Autoři: | Plicová, Tereza |
Vedoucí práce/školitel: | Steker František, Doc. akad. mal. |
Oponent: | Fišerová Kristýna, Doc. MgA. |
Datum vydání: | 2016 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/25541 |
Klíčová slova: | vizuální styl;cukrářství;logotyp;obchodní tiskoviny;obalové materiály;propagační materiály;webové stránky |
Klíčová slova v dalším jazyce: | visual style;confectionery;logo;business stationery;packaging materials;promotional materials;web pages |
Abstrakt: | Výstupem mé bakalářské práce je vizuální styl malé firmy zabývající se výrobou cukrářských produktů. Firma má název Fancycakes. Nabízí prodej dortů, cupcakes, muffinů a rolád. Výstupem mé práce jsou obchodní tiskoviny, obalové materiály, propagační materiály a návrh webových stránek. |
Abstrakt v dalším jazyce: | The outcome of my bachelor's thesis is a brand of a small business that specializes in sweet baking industry. The business is called Fancycakes. It offers bespoke designed cakes, cupcakes, muffins and Swiss rolls. The outcomes of my work are mercantile printed matter, packaging materials, promotional materials and a web design. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Tereza Plicova bakalarska prace.pdf | Plný text práce | 9,03 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Plicova Tereza.pdf | Posudek oponenta práce | 531,32 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Plicova Tereza_1.pdf | Posudek vedoucího práce | 344,64 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Plicova Tereza_2.pdf | Průběh obhajoby práce | 308,97 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/25541
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.