Název: | Vytvoření podnikatelského plánu pro konkrétní podnik |
Další názvy: | Creating a business plan for a specific company |
Autoři: | Hoffmann, Denis |
Vedoucí práce/školitel: | Sova Martinovský Václav, Ing. |
Oponent: | Skálová Petra, Ing. Mgr. Ph.D. |
Datum vydání: | 2017 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/28070 |
Klíčová slova: | podnikatelský plán;právní formy podnikání;založení podniku |
Klíčová slova v dalším jazyce: | business plan;law forms of the business;business establishment |
Abstrakt: | Bakalářská práce na téma "vytvoření podnikatelského plánu pro konkrétní podnik" zpracovává podnikatelský záměr pro restauraci PUB restaurant, s.r.o.. Tato restaurace s kapacitou přibližně 95 míst bude disponovat stoly s technologií samo-výčepních zařízení, konferenčními stoly a také kavárenskou částí. Poloha podniku je v centru města Chomutova na rušné ulici Palackého. Cílem práce je vypracování reálného a uskutečnitelného záměru na vybudování restaurace, která do dané lokality přináší něco odlišného. V teoretické části uvádíme definice základních pojmů, popisujeme námi vybranou strukturu podnikatelského plánu včetně rozpracování jednotlivých kapitol, popisujeme možné právní formy podnikání a zdůvodňujeme námi zvolenou formu a uvádíme také kapitolu o existujících podporách podnikání pro malé a střední podnikatele. Na teoretickou část navazuje část praktická, kde dle námi vybrané struktury vypracováváme konkrétní podnikatelský plán pro restauraci. Důležitou součástí plánu je například analýza konkurence, personální plán, finanční plán, plán vývoje nebo také marketingový plán. V praktické části využíváme například PEST analýzu, SWOT analýzu nebo také marketingový mix k analyzování všech potřebných faktorů. |
Abstrakt v dalším jazyce: | This Bachelor thesis is concerned with "Creating a business plan for a specific company" and execute business purpose for the PUB restaurant ltd.. The restaurant with the capacity approx. 95 seats will dispose of tables with the technology of the self-tap equipment, conference tables and also with the coffee room section. The position of the business is in the centre of a busy street in the Chomutov city named Palackého . The aim of the work is to elaborate the real and realizable purpose to establish restaurant which brings something different to the area. The theoretical part refers to the definition of the basic terms, describes our chosen structure base of the business plan including the work on the particular chapters, describes possible law forms of the business and give a reason for the chosen form and mentions the chapter about existing funds of the business for small and middle business undertaker. The theoretical part is followed by the practical part where as per our chosen structure there is an elaborated concrete business plan for the restaurant. The main part of the plan is for example: analyzing the competition, personnel plan, financial plan, development plan or the marketing plan as well. The practical part uses for example: PEST analysis, SWOT analysis or the marketing mix to analyze all the required factors. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP Denis Hoffmann.pdf | Plný text práce | 1,41 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
BP_PM_Hoffman_VP.PDF | Posudek vedoucího práce | 2,67 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
BP_PM_Hoffman_OP.PDF | Posudek oponenta práce | 2,86 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
BP_Hoffmann.PDF | Průběh obhajoby práce | 1,09 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/28070
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.