Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorNová, Eva
dc.contributor.authorPetráňová, Monika
dc.contributor.refereeKlepáč, Josef
dc.date.accepted2014-06-10
dc.date.accessioned2015-03-25T09:39:26Z
dc.date.available2013-01-31cs
dc.date.available2015-03-25T09:39:26Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-03-26
dc.identifier55123
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/13889
dc.description.abstractTématem mé bakalářské práce je hodnocení pestrosti stravy v předškolních zařízeních. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se skládá ze 4 kapitol. V těchto kapitolách popisuji dětskou výživu v předškolním věku. Dále vysvětluji hodnocení stravy, zde rozebírám staré a současné hodnocení. Věnuji se popisu jednotlivých složek výživy a v závěru charakterizuji výživovou pyramidu. V praktické části vyhodnocuji pestrost stravy z měsíčních jídelních lístků vybraných předškolních zařízení podle nových trendů školního stravování. Praktická část dále obsahuje diskuzi a závěrečný výstup z bakalářské práce.cs
dc.format94 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectvýživacs
dc.subjectpředškolní věkcs
dc.subjectdětics
dc.subjectstravovánícs
dc.subjectvýživová pyramidacs
dc.subjectpestrostcs
dc.titleHodnocení pestrosti stravy v předškolních zařízeníchcs
dc.title.alternativeEvaluation of dietary diversity in pre-school facilitiesen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.description.departmentKatedra záchranářství a technických oborůcs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe theme of my bachelor thesis is to evaluate the diversity of food in preschools. The work is divided into theoretical and practical. The theoretical part is composed of four chapters. These chapters describe the infant food in pre-school age. It also explains the dietary assessment. I´m analyzed old and current assessment. It describes the various components of nutrition and in the end I characterize the nutritional pyramid. In the practical part I analyze the variety of food from the monthly menus. It was analyzed in selected preschools facilities according to new trends in school meals. The practical part contains a discussion of the final outcome of the bachelor thesis.en
dc.subject.translatednutritionen
dc.subject.translatedpreschool ageen
dc.subject.translatedchildrenen
dc.subject.translatedcateringen
dc.subject.translatednutrition pyramiden
dc.subject.translatedvarietyen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Hodnoceni pestrosti stravy v predskolnich zarizenich, Monika Petranova.pdfPlný text práce2,14 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Petranova VP.zipPosudek vedoucího práce595,08 kBZIPZobrazit/otevřít
Petranova OP.jpgPosudek oponenta práce489,6 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Obhajoba BP Petranova 001.jpgPrůběh obhajoby práce271,2 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/13889

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.