Title: | Návrh mapy procesů na KTO |
Other Titles: | Proposal the map of processes on KTO |
Authors: | Suchý, Jan |
Advisor: | Zídková, Helena |
Referee: | Melichar, Martin |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/2601 |
Keywords: | ČSN EN ISO 9001:2009;ISO/IWA 2;hlavní procesy;řídící procesy;podpůrné procesy;mapa procesů;karta procesu;vývojový diagram;systém managementu kvality;procesní přístup |
Keywords in different language: | ČSN EN ISO 9001:2009;ISO/IWA 2;general processes;management processes;supporting processes;map of processes;list of process;flowchart;quality management system;procedural attitude |
Abstract: | Bakalářská práce obsahuje základní požadavky norem ČSN EN ISO 9001:2009 a ISO/IWA 2 s ohledem na vzdělávací proces, dále definice a klasifikace procesů, návrh mapy procesů a karet procesů na Katedře technologie obrábění, práce také obsahuje vývojové diagramy pro hlavní procesy. |
Abstract in different language: | This bachelor work contains basic requirements of ČSN EN ISO 9001:2009 and ISO/IWA 2 standards related to processes in education, next definition and classification of processes, proposal the map of processes and lists of processes on Department of Machining Technology, work contains flowcharts for general processes too. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KTO) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska_prace_Suchy_Jan.pdf | Plný text práce | 2,9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Suchy-posudek vedouciho BP.PDF | Posudek vedoucího práce | 544,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Suchy - opo posudek BP.PDF | Posudek oponenta práce | 538,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Suchy - prubeh obhajoby.PDF | Průběh obhajoby práce | 448,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/2601
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.