Název: | The influence of information culture on the process and the results of the professional training of high school students |
Autoři: | Filippova, Natalya |
Citace zdrojového dokumentu: | HONZÍKOVÁ, Jarmila ed.; SIMBARTL, Petr ed. Olympiáda techniky Plzeň 2017 23.–24.5. 2017: sborník příspěvků z mezinárodní studentské odborné a vědecké konference. 1. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2017, s. [122-126]. ISBN 978-80-261-0710-1. |
Datum vydání: | 2017 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | konferenční příspěvek conferenceObject |
URI: | http://olympiadatechniky.cz/wp-content/uploads/2017/01/proceedings-olympiadatechniky-2017.pdf http://hdl.handle.net/11025/26157 |
ISBN: | 978-80-261-0710-1 |
Klíčová slova: | informační technologie;interaktivní cvičení;mediální vzdělávací materiál;informační kultura |
Klíčová slova v dalším jazyce: | information culture;information technologies;interactive exercises;media educational material |
Abstrakt v dalším jazyce: | The following article touches upon the problem of the necessity of qualitative changes in methods of professional training of students, due to the intensive process of informatization in all spheres of society. The author points out the usage of interactive exercises from LearningApps.org during the education process as one on the perspective solutions to the problem. The project of integration of a system of interactive exercises into the “Advertisement Agent” professional training program at Vladimir Municipal Autonomous Educational Institution “Interschool Learning Combine №2” is provided. |
Práva: | © Západočeská univerzita v Plzni |
Vyskytuje se v kolekcích: | Olympiáda techniky Plzeň 2017 Olympiáda techniky Plzeň 2017 |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Filippova.pdf | Plný text | 429,43 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/26157
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.