Název: Zpracování projektové dokumentace pro stavbu bytového domu v Plzni na Karlovarské třídě, s garážemi v suterénu
Autoři: Pavlečka, Vlastimil
Vedoucí práce/školitel: Vejvara Luděk, Ing. Ph.D.
Oponent: Kubát Jan, Ing.
Datum vydání: 2019
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/37800
Klíčová slova: bytový dům;nadzemní podlaží;podzemní podlaží;statické posouzení;tepelné posouzení;novostavba
Klíčová slova v dalším jazyce: apartment building;underground floor;above-ground floors;static assessment;heat assessment;new building
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá vypracováním projektu novostavby bytového domu v ulici Karlovarská v Plzni. Jde o pěti nadzemní bytový dům s komerčními prostory v přízemí a se dvěmi podzemními podlažími zpracované do podoby garáží. Zabýval jsem se převážně dispozičním, konstrukčním a materiálovým řešením celé stavby v závislosti na situování objektu dle terénních poměrů na daných pozemcích. Celkovým výstupem bakalářské práce je projektová dokumentace pro stavební povolení, která je zpracována dle platné vyhlášky 405/2017 Sb. Jako součást zpracování bylo posouzení stavby z hlediska tepelné techniky a statické posouzení vybraných nosných konstrukcí celého objektu. Pro vypracování bakalářské práce byly použity tyto sw: Microsoft Word 2010, Microsoft Excel 2010, statické programy: Geo5, Fin EC 2018, a výkresový program AutoCAD 2018.
Abstrakt v dalším jazyce: Bachelor thesis deals with elaboration of new building of new apartment in the street Karlovarská in Pilsen. The apartment has five floors with commercial spaces on the ground floor and with two floors underground which is constructed as garages. The thesis focused mainly on the disposition, design and material solution of the whole building in addiction of the placement. The main goal of the bachelor thesis is project documentation for building permit which is processed according to a valid order 405/2011 Sb. As a part of the thesis was the assessment of the building in terms of thermal technology and statistical assessment of selected supporting constructions of the whole object. As a source of my thesis I used: Microsoft Word 2010, Microsoft excel 2010, statistical programs: Geo5, Fin EC 2018 and drawing program AutoCAS 2018.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KME)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BC_Pavlecka Vlastimil.pdfPlný text práce14,17 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pavlecka_oponent.pdfPosudek oponenta práce191,37 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pavlecka_prubeh.pdfPrůběh obhajoby práce228,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pavlecka_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce210,34 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/37800

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.