Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorFajfrová Karolína, Ing.
dc.contributor.authorPlecitá, Kristýna
dc.contributor.refereeMičík Michal, Ing. Ph.D.
dc.date.accepted2019-6-6
dc.date.accessioned2020-08-24T11:41:06Z-
dc.date.available2018-10-23
dc.date.available2020-08-24T11:41:06Z-
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-4-23
dc.identifier78043
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/38977
dc.description.abstractHlavním cílem této bakalářské práce je navrhnout opatření pro zefektivnění marketingového mixu ve vybraném podniku, a to především pomocí analýzy současného marketingového mixu společnosti. První část je zaměřena na samotný marketingový mix a jak může být definován. Dále je práce zaměřena na jednotlivé nástroje marketingového mixu, tedy na produkt, cenu, distribuci a komunikaci. Poté jsou stručně shrnuty rozdíly mezi B2C a B2B trhy. Následně jsou krátce popsány metody marketingového výzkumu. Na ně navazují způsoby analýzy Makro, Mikro, Vnitřního prostředí společnosti a SWOT analýzy. Druhá část je zaměřena na současný stav marketingového mixu společnosti WEOOM Development Studio s.r.o. Dále jsou již popsány analýzy Makro, Mikro, Vnitřního prostředí společnosti a jejich dopad na podnikání. Poté je zpracováno heuristické testování webových stránek společnosti WEOOM Development Studio s.r.o. Na to navazuje SWOT analýza, ze které vyplynula strategie pro eliminaci slabých stránek a hrozeb společnosti. Poslední a také hlavní kapitola se týká vytvořených návrhů pro zefektivnění marketingového mixu včetně jejich kalkulace a časového harmonogramu.cs
dc.format76 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectmarketingový mixcs
dc.subjectproduktcs
dc.subjectmarketingová komunikacecs
dc.subjectwebové stránkycs
dc.subjectheuristická analýzacs
dc.titleNávrhy na zefektivnění marketingového mixu ve vybraném podnikucs
dc.title.alternativeProposals to improve marketing mix in an enterpriseen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomickács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe main goal is to propose measures to improve marketing mix in an enterprise, especially through the analysis of the company's current marketing mix. The first section of theoretical part is on the marketing mix itself and how it can be defined. Furthermore, the thesis focuses on individual tools of marketing mix, so on product, price, place and communication. Next the differences between B2C and B2B markets are summarized. Subsequently, the methods of marketing research are briefly described. They are followed by methods of analysis of Macro, Micro, Internal environment and SWOT analysis. Second section is focused on the current state of marketing mix of WEOOM Development Studio s.r.o. Furthermore, Macro, Micro, Internal company environments and their impact on the business are described. Heuristic evaluation of websites of WEOOM Development Studio s.r.o. is concluded afterwards. This is followed by a SWOT analysis, which resulted in a strategy for eliminating weaknesses and threats of the company. Last part introduces created proposals for more effective marketing mix, their calculation and time schedule.en
dc.subject.translatedmarketing mixen
dc.subject.translatedproducten
dc.subject.translatedmarketing communicationen
dc.subject.translatedwebsiteen
dc.subject.translatedheuristic evaluationen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Plecita_Kristyna.pdfPlný text práce1,79 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Plecita_Kristyna_v.pdfPosudek vedoucího práce157,63 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Plecita_Kristyna_o.pdfPosudek oponenta práce228,98 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Plecita_K_p.pdfPrůběh obhajoby práce133,15 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/38977

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.