Název: Logistika vybrané firmy
Další názvy: Logistics of selected company
Autoři: Janouškovcová, Michaela
Vedoucí práce/školitel: Cimler Petr, Doc. Ing. CSc.
Oponent: Říhová Pavla, Ing.
Datum vydání: 2020
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/40131
Klíčová slova: logistika;logistický řetězec;materiál;nákupní proces;skladování;doprava;dodavatelé;odběratelé
Klíčová slova v dalším jazyce: logistics;logistics chain;material;purchasing process;warehousing;transport;suppliers;customers
Abstrakt: Cílem bakalářská práce je analýza stávající logistiky společnosti VALUE 4industry, tj. tok materiálů a výrobků od dodavatelů přes skladování, výrobu až přepravu k zákazníkům. Jako podklad pro zpracování této práce posloužily konzultace s jednotlivými zaměstnanci a odborná literatura. První část práce se věnuje teoretickému úvodu do oblasti logistiky a dalších logistických činností. Druhá část práce popisuje základní údaje a historii podniku, nákupní proces včetně dodavatelů, skladování, výrobu, přepravu a odběratele. Veškerá stěžejní témata praktické části jsou znázorněna pomocí schémat, která slouží k lepší orientaci ve složitých podnikových procesech. Jedna z posledních kapitol se věnuje doporučením, která se týkají aktuálního stavu společnosti a mohla by přimět podnik se nad těmito problémy zamyslet. Celá bakalářská práce je zakončena závěrem.
Abstrakt v dalším jazyce: The main goal of the bachelor thesis is an analysis of the current logistics of the company VALUE 4industry, i.e. the flow of materials and products from suppliers through storage, production to transportation, and customers. Consultations with employees and professional literature served as a basis for the elaboration of this work. The first part of the thesis is devoted to the theoretical introduction to logistics and other logistics activities. The second part contains basic data and history of the company, purchasing process including suppliers, warehousing, production, transport, and customers. All the core topics of the practical part are illustrated by means of diagrams, which serve to better orientation in complex processes of the company. One of the last chapters is devoted to recommendations concerning the current state of the company and could cause the company to focus on these problems. The whole bachelor thesis is completed with a conclusion.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska_prace.pdfPlný text práce1,9 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Janouskovcova_Michaela_v.pdfPosudek vedoucího práce155,5 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Janouskovcova_Michaela_o.pdfPosudek oponenta práce157,81 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Janouskovcova_p.pdfPrůběh obhajoby práce68,55 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/40131

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.