Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorWeberová Petra, Ing.
dc.contributor.authorPečenková, Michaela
dc.contributor.refereeBeránek Václav, Mgr. et Mgr.
dc.date.accepted2020-6-2
dc.date.accessioned2020-11-10T00:33:27Z-
dc.date.available2019-6-18
dc.date.available2020-11-10T00:33:27Z-
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-4-24
dc.identifier84003
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/40924
dc.description.abstractV bakalářské práci jsme se zaměřili na rozdíly v kvalitě a pestrosti stravy podávané ve školních jídelnách. V teoretické části se věnujeme čtyřem hlavním kapitolám. Zabýváme se historií a současností školního stravování. Podrobněji představíme projekt Zdravá školní jídelna a seznámíme s jeho jednotlivými kritérii. V poslední kapitole se budeme zabývat registrací školní jídelny do projektu Zdravá školní jídelna v praxi. Praktická část je pak zaměřena na interpretaci výsledků, které jsme zjistili z našeho výzkumu prováděného přímo ve školních jídelnách. Výzkum byl zaměřen na kvalitu a pestrost stravy podávané ve školních jídelnách s certifikátem Zdravé školní jídelny a ve školních jídelnách bez certifikátu.cs
dc.format75 s. (92 791 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectstravovánícs
dc.subjectškolní jídelnacs
dc.subjectkvalita a pestrost stravycs
dc.subjectkritériacs
dc.subjectpotravinycs
dc.subjectsůlcs
dc.subjectnutriční doporučenícs
dc.titleAplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravovánícs
dc.title.alternativeApplication of the project Healthy School Canteen in school meals practiceen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor's work is concentrated on the differences in the quality and variety of the food which is served in school canteens. There are four principal chapters in the theoretical part of the work. We deal with the school catering history and present. We introduce the project Healthy School Canteen in details and inform about its particular criteria. The last chapter is dedicated to the registration of a school canteen into the project Healthy School Canteen in practice. The practical part is focused on the interpretation of the results obtained from our research which was held in school canteens. The research was aimed at the quality and variety of the food served both in school canteens with the Healthy School Canteen certificate and in school canteens without this certificate.en
dc.subject.translatedalimentationen
dc.subject.translatedschool canteenen
dc.subject.translatedfood quality and varietyen
dc.subject.translatedcriteriaen
dc.subject.translatedfooden
dc.subject.translatedsalten
dc.subject.translatednutrition recommendationsen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Pecenkova_Michaela_AVZ_BP.pdfPlný text práce3,23 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pecenkova_VP.pdfPosudek vedoucího práce321,12 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pecenkova_OP.pdfPosudek oponenta práce340,61 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pecenkova.pdfPrůběh obhajoby práce344,44 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/40924

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.