Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorHromadka, Karel
dc.contributor.authorFerenčík, Martin
dc.contributor.refereeDžugan, Tomáš
dc.date.accepted2012-06-26
dc.date.accessioned2013-06-19T07:02:10Z
dc.date.available2011-10-17cs
dc.date.available2013-06-19T07:02:10Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-06-08
dc.identifier47388
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/4710
dc.description.abstractPředložená bakalářská práce se týká aspektů ovlivňující bondovací proces, seznámení s principem mikrodrátkového bondování, technologiemi a vzniku defektů při nedodržení optimálních podmínek bondování. Závěrem práce je navrhnout postup bondování pro semi-automatickou bondovací stanici KULICKE & SOFFA 4700.cs
dc.format46 s. (51 036 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectmikrodrátkové bondovánícs
dc.subjecttermosonickécs
dc.subjecttermokopresnícs
dc.subjectultrazvukové bondovánícs
dc.titleAspekty ovlivňující bondovací procescs
dc.title.alternativeAspects influencing wire bonding processen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta elektrotechnickács
dc.description.departmentKatedra technologií a měřenícs
dc.thesis.degree-programElektrotechnika a informatikacs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe Bachelor thesis concerns aspects influencing the bonding process. Thesis introduces the principles, technology and defects of bonding process. In conclusion is propose a optimal workflow for semi-automatic bonding station KULICKE & SOFFA 4700.en
dc.subject.translatedmicrowire bondingen
dc.subject.translatedultrasonicen
dc.subject.translatedthermosomicen
dc.subject.translatedthermocompression wire bondingen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s work (KET)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Ferencik_bakalarskaprace_E09B0261.pdfPlný text práce28,16 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
047388_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce328,08 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
047388_oponent.pdfPosudek oponenta práce334,82 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
047388_hodnoceni.pdfPrůběh obhajoby práce150,53 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/4710

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.