Název: Zábavná příprava pokrmů v předškolním vzdělávání
Další názvy: Fun food preparation in preschool education
Autoři: Štěchová, Tereza
Vedoucí práce/školitel: Fadrhonc Jan, Mgr. Ph.D.
Oponent: Simbartl Petr, PhDr. Ph.D.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/48143
Klíčová slova: příprava pokrmů;mateřská škola;vzdělávání;experiment;badatelsky orientovaná výuka
Klíčová slova v dalším jazyce: food preparation;kindergarden;education;experiment;research - oriented teaching
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výukou přípravy pokrmů a možnostmi její implementace do předškolního vzdělávání. Zaměřuje se na význam zapojování dětí do přípravy pokrmů. Popisuje současnou výuku přípravy pokrmů na základních školách a pokouší se vytvořit návaznost na předškolní vzdělávání. Pomocí navržených aktivit je ověřováno, zda by bylo možné didakticky transformovanou výuku přípravy pokrmů zařadit do vzdělávacího programu mateřských škol.
Abstrakt v dalším jazyce: The dissertation deals with food preparation teaching and the possibilities of its implementation in preschool education. It focuses on the importance of involving children in food preparation. It describes the current teaching of food preparation in primary schools and attempts to create a link to preschool education. With the help of the proposed activities, it is verified whether it would be possible to include didactically transformed teaching of food preparation in the educational program of kindergartens.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMT)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BAKALARSKA PRACE.pdfPlný text práce676,62 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
PosudekVedoucihoSTAG.pdfPosudek vedoucího práce47,08 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
PosudekOponentaSTAG.pdfPosudek oponenta práce52,16 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Protokol Stechova.pdfPrůběh obhajoby práce268,95 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/48143

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.