Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Luhanová Lenka, MUDr. | |
dc.contributor.author | Sow, Ramatoulaye | |
dc.contributor.referee | Hejdová Jana, Ing. | |
dc.date.accepted | 2017-6-15 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-15T15:02:51Z | - |
dc.date.available | 2016-1-31 | |
dc.date.available | 2018-01-15T15:02:51Z | - |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.date.submitted | 2017-3-30 | |
dc.identifier | 69067 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/27305 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá tématem alternativních směrů ve výživě a jejich riziky. Práce je rozdělená do teoretické a praktické části. Teoritická část je zaměřena na výživu člověka a důležité složky potravy. Dále na jednotlivé výživové směry, jejich principy a možná rizika. Praktická část je věnována zjištění výskytu a znalostí studentů Fakuty ekonomické a Fakulty zdravotnických studií Západočeské univerzity v Plzni o alternativních výživových směrech. | cs |
dc.format | 80 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=69067 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | alternativná výživové směry | cs |
dc.subject | alternativní stravování | cs |
dc.subject | riziko | cs |
dc.title | Alternativní směry ve výživě a jejich rizika | cs |
dc.title.alternative | Alternative ways in nutrition and their risks | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studií | cs |
dc.thesis.degree-program | Veřejné zdravotnictví | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis discusses the topic of alternatives ways in nutriton and their risks. The work is divided into a theoretical and practical part. The theoretical part subdivided into two parts. The first part is focused on the human nutrition and the importants food components. The second part describes the differents types of alternatives ways nutrition, their principles and possible risks. The practical part is dedicated to determinate the incidence and knowledge of the students of University of West Bohemia in Pilsen on alternative nutrition. | en |
dc.subject.translated | alternative nutriton | en |
dc.subject.translated | risk | en |
dc.subject.translated | alternative ways in nutrion | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP- Rama. AVS..pdf | Plný text práce | 3,14 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sow VP.pdf | Posudek vedoucího práce | 885,52 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sow OP.pdf | Posudek oponenta práce | 880,37 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sow.pdf | Průběh obhajoby práce | 400,57 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/27305
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
hledání
navigace
- DSpace at University of West Bohemia
- Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses
- Fakulta zdravotnických studií / Faculty of Health Care Studies
- Katedra záchranářství, diagnostických oborů a veřejného zdravotnictví / Department of Rescue Services, Diagnostic Fields and Public Health
- Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)