Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorSova Martinovský Václav, Ing.
dc.contributor.authorVolfová, Monika
dc.contributor.refereeNosková Marta, Ing. Ph.D.
dc.date.accepted2017-6-6
dc.date.accessioned2018-01-15T15:06:40Z-
dc.date.available2016-10-21
dc.date.available2018-01-15T15:06:40Z-
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-4-24
dc.identifier71791
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/28086
dc.description.abstractPředložená práce je zaměřena na popis vzniku nové kavárny Mia Café v centru Přeštic. První část práce obsahuje základní teoretické pojmy související s podnikatelskou činností, výčet a popis právních forem podnikání a teoretický popis obsahu podnikatelského plánu. Na základě této teoretické části je dále vypracován konkrétní podnikatelský plán pro založení kavárny Mia Café, která bude nabízet produkty z Fair Trade obchodu. Součástí podnikatelského plánu je popis podnikatelské činnosti, analýza trhu, u které bylo využito dotazníkového šetření, analýza konkurence, marketingová a obchodní strategie, finanční plán a analýza rizik. Podnikatelský plán také obsahuje PEST analýzu, Porterův model pěti sil a SWOT analýzu. Na závěr je kritické zhodnocení tohoto podnikatelského plánu.cs
dc.format61 s. (97 086 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectpodnikatelský pláncs
dc.subjectswot analýzacs
dc.subjectpest analýzacs
dc.subjectporterův model pěti silcs
dc.subjectanalýza konkurencecs
dc.subjectanalýza trhucs
dc.subjectfinanční pláncs
dc.subjectanalýza rizikcs
dc.titlePodnikatelský pláncs
dc.title.alternativeBusiness Planen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomickács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe present bachelor thesis is focused on the description of a new venture Mia Café in the centre of Přeštice. The first part contains basic theoretical concepts related to business activity, a list and description of types of business and theoretical description of the contents of a business plan. A particular business plan for the establishment of Mia Café that will offer product from Fair Trade business is elaborated on the basis of the theretical part. A description of the business activity, market analysis which was used in the questionnaire survey, competitive analysis, marketing and business strategy, financal plan and risk analysis is part of the business plan. It also contains a PEST analysis, Porter´s Five Forces and SWOT analysis. A critical evaluation of the business plan can be found in the conclusion.en
dc.subject.translatedbusiness planen
dc.subject.translatedswot analysisen
dc.subject.translatedpest analysisen
dc.subject.translatedporter´s five forcesen
dc.subject.translatedcompetition analysisen
dc.subject.translatedmarket analysisen
dc.subject.translatedfinancial planen
dc.subject.translatedrisk analysisen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Volfova_K14B0329P_2017.pdfPlný text práce2,07 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_PM_Volfova_VP.PDFPosudek vedoucího práce2,71 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_PM_Volfova_OP.PDFPosudek oponenta práce2,88 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Volfova.PDFPrůběh obhajoby práce1,09 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/28086

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.