Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMartinek Lukáš, Mgr. Ph.D.
dc.contributor.authorVejvodová, Veronika
dc.contributor.refereeBeránek Václav, Mgr. et Mgr.
dc.date.accepted2019-6-20
dc.date.accessioned2020-08-24T11:40:36Z-
dc.date.available2018-1-31
dc.date.available2020-08-24T11:40:36Z-
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-3-28
dc.identifier76721
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/38902
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá vlivem stravy na množství tuku v těle. Popisuje rizika spojená s vyšším obsahem tuku se zvláštním zaměřením na útrobní tuk. Také nabízí přehled informací o zdravém stravování a zdravém životním stylu, který s nadváhou či obezitou úzce souvisí. Práce obsahuje i analýzu jídelníčku studentů FZS v souvislosti s naměřenými hodnotami útrobního tuku.cs
dc.formatObhájenocs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=76721-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectvýživacs
dc.subjectzdravé stravovánícs
dc.subjectviscerální tukcs
dc.subjectabdominální obezitacs
dc.titleVliv stravování na množství útrobního tuku u studentů FZS.cs
dc.title.alternativeThe impact of diet on the amount of visceral fat among Faculty of Healthcare studies students.en
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis deals with the influence of diet on the amount of body fat. It describes the risks associated with a higher fat volume with a special focus on abdominal fat. It also offers an summary of healthy eating habits and a healthy lifestyle that is related to overweight or obesity. The work also includes an analysis of the eating habits of FZS students in relationship with measured values of visceral fat.en
dc.subject.translatednutritionen
dc.subject.translatedhealthy eatingen
dc.subject.translatedvisceral faten
dc.subject.translatedabdominal obesityen
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BP finalni verze.pdfPlný text práce446,55 kBAdobe PDFView/Open
Vejvodova_VP.pdfPosudek vedoucího práce1,31 MBAdobe PDFView/Open
Vejvodova_OP.pdfPosudek oponenta práce1,11 MBAdobe PDFView/Open
Vejvodova.pdfPrůběh obhajoby práce349,74 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/38902

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.