Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Martinek Lukáš, Mgr. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Vejvodová, Veronika | |
dc.contributor.referee | Beránek Václav, Mgr. et Mgr. | |
dc.date.accepted | 2019-6-20 | |
dc.date.accessioned | 2020-08-24T11:40:36Z | - |
dc.date.available | 2018-1-31 | |
dc.date.available | 2020-08-24T11:40:36Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.date.submitted | 2019-3-28 | |
dc.identifier | 76721 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/38902 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá vlivem stravy na množství tuku v těle. Popisuje rizika spojená s vyšším obsahem tuku se zvláštním zaměřením na útrobní tuk. Také nabízí přehled informací o zdravém stravování a zdravém životním stylu, který s nadváhou či obezitou úzce souvisí. Práce obsahuje i analýzu jídelníčku studentů FZS v souvislosti s naměřenými hodnotami útrobního tuku. | cs |
dc.format | Obhájeno | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | výživa | cs |
dc.subject | zdravé stravování | cs |
dc.subject | viscerální tuk | cs |
dc.subject | abdominální obezita | cs |
dc.title | Vliv stravování na množství útrobního tuku u studentů FZS. | cs |
dc.title.alternative | The impact of diet on the amount of visceral fat among Faculty of Healthcare studies students. | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studií | cs |
dc.thesis.degree-program | Veřejné zdravotnictví | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This bachelor thesis deals with the influence of diet on the amount of body fat. It describes the risks associated with a higher fat volume with a special focus on abdominal fat. It also offers an summary of healthy eating habits and a healthy lifestyle that is related to overweight or obesity. The work also includes an analysis of the eating habits of FZS students in relationship with measured values of visceral fat. | en |
dc.subject.translated | nutrition | en |
dc.subject.translated | healthy eating | en |
dc.subject.translated | visceral fat | en |
dc.subject.translated | abdominal obesity | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP finalni verze.pdf | Plný text práce | 446,55 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Vejvodova_VP.pdf | Posudek vedoucího práce | 1,31 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Vejvodova_OP.pdf | Posudek oponenta práce | 1,11 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Vejvodova.pdf | Průběh obhajoby práce | 349,74 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/38902
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
hledání
navigace
- DSpace at University of West Bohemia
- Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses
- Fakulta zdravotnických studií / Faculty of Health Care Studies
- Katedra záchranářství, diagnostických oborů a veřejného zdravotnictví / Department of Rescue Services, Diagnostic Fields and Public Health
- Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)