Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Martinovský Václav, Ing. | |
dc.contributor.author | Gushcharina, Kristina | |
dc.contributor.referee | Taušl Procházková Petra, Doc. Ing. Ph.D. | |
dc.date.accepted | 2020-6-22 | |
dc.date.accessioned | 2020-11-10T00:28:55Z | - |
dc.date.available | 2019-10-22 | |
dc.date.available | 2020-11-10T00:28:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.date.submitted | 2020-5-9 | |
dc.identifier | 82127 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/40008 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřená na vytvoření podnikatelského plánu pro nově vznikající podnik Cioccolato cukrárna, s.r.o., který se bude nacházet ve městě Plzeň. V první částí jsou popsány základní teoretické informace týkající se podnikání, založení podniku a právních forem podnikání. Dále jsou popsány všechny nezbytné části podnikatelského plánu, které jsou podrobně rozebrány a aplikovány na konkrétní podnik v praktické části této práce. Dále praktická část obsahuje finanční plán, ve kterém jsou rozepsány počáteční investice, bod zvratu, plánovaný výkaz zisku a ztrát dle třech variant. Nechybí tam i analýza rizik. Závěrem této práce je celkové zhodnocení podnikatelského plánu, které určuje, zda je tento záměr reálný. | cs |
dc.format | 74 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=82127 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | podnikatelský plán | cs |
dc.subject | založení podniku | cs |
dc.subject | strategická analýza | cs |
dc.subject | analýza rizik | cs |
dc.subject | právní forma podniku | cs |
dc.subject | cukrárna | cs |
dc.title | Podnikatelský plán cukrárny | cs |
dc.title.alternative | Confectionery business plan | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis is focused on creating a business plan for the newly established company Ciocolato cukrárna, s.r.o., which will be located in the city of Pilsen. The first part describes the basic theoretical information concerning business, business establishment and legal forms of business. Further are described all the necessary parts of the business plan, which are analyzed in detail and applied to a specific company in the practical part of this work. Furthermore, the practical part contains a financial plan, which describes the initial investment, break-even point, planned profit and loss statement according to three variants. There is also a risk analysis. The conclusion of this work is an overall evaluation of the business plan, which determines whether this intention is realistic. | en |
dc.subject.translated | business plan | en |
dc.subject.translated | starting a business | en |
dc.subject.translated | strategic analysis | en |
dc.subject.translated | risk analysis | en |
dc.subject.translated | legal forms of business | en |
dc.subject.translated | confectionery | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Kristina Gushcharina.pdf | Plný text práce | 1,64 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Gushcharina_Kristina_o.pdf | Posudek oponenta práce | 226,31 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Gushcharina_Kristina_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 220,05 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Gushcharina - prubeh obhajoby.pdf | Průběh obhajoby práce | 39,43 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/40008
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.