Název: Hodnocení projektu
Další názvy: Project Evaluation
Autoři: Levý, Vítek
Vedoucí práce/školitel: Svoboda Jaroslav, Ing.
Oponent: Ircingová Jarmila, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2020
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/40038
Klíčová slova: projektový management;hodnocení projektu;metoda řízení dosažené hodnoty projektu (evm)
Klíčová slova v dalším jazyce: project management;project evaluation;earned value management (evm)
Abstrakt: Tématem bakalářské práce je hodnocení projektu, který spočívá ve vytvoření a integrování nové komponenty do softwaru. Projekt byl realizován společností Socialbakers. Cílem práce je zhodnotit projekt z hlediska průběhu a také jeho finální vyhodnocení. Teoretická část je zaměřena na základní prvky projektového managementu s přihlédnutím i na možné přístupy k řízení projektu. Je zde podrobně popsána hodnotící metoda řízení dosažené hodnoty projektu. Samotná praktická část začíná představením firmy a projektu. Dále jsou zde popsány jednotlivé fáze projektu, od předprojektové až po poprojektovou fázi. Projekt je hodnocen ve třech monitorovaných obdobích. Pro hodnocení projektu je využita metoda řízení dosažené hodnoty. V závěru je projekt zhodnocen celkově.
Abstrakt v dalším jazyce: The topic of the bachelor's thesis is the evaluation of a project, which is about the development and integration of a new feature into software. The project was implemented by Socialbakers. The purpose of the work is to evaluate the project in the process and its final evaluation. The theoretical part is focused on the basic elements of project management and on different approaches to project management which can be used. There is a detailed description of the evaluation method of Earned Value Management. The practical part begins with an introduction to the company and the project. Then there are described the individual phases of the project, from the pre-project to the post-project phase. The project is evaluated in three monitored periods. For project evaluation is used Earned Value Management method. In the end, the project is evaluated overall.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Vitek_Levy_K17B0373P.pdfPlný text práce1,57 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Vitek Levy_Posudek vedouiho prace 2020_ hodnoceni projekru_I.pdfPosudek vedoucího práce227,62 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Levy_Vitek_O.pdfPosudek oponenta práce122,77 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Levy - prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce37,05 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/40038

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.