Title: | Pomocníci do kuchyně |
Other Titles: | Helpers in the kitchen |
Authors: | Nosková, Andrea |
Advisor: | Veverka, Zdeněk |
Referee: | Pelikán, František |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/7353 |
Keywords: | kuchyňská sada;kuchyňské potřeby;porcovač dortů;škrabka na sýr;nůžky na bylinky;škrabka ovoce a zeleninu;vykrajovač jádřinců |
Keywords in different language: | kitchen set;kitchen accessories;carver cakes;cheese scraper;scissors for herbs;fruits and vegetables peeler;cookie cutter corer |
Abstract: | Cílem mé práce bylo navržení jednoduchých a esteticky kvalitních kuchyňských pomocníků. Jedná se o sadu kuchyňských pomocníku, které nám usnadňují práci s přípravou potravin, konkrétněji s krájení, stříháním, loupáním, tedy s porcováním potravin. Tento set zahrnuje porcovač dortů, škrabku na ovoce a zeleninu, nůžky na bylinky a saláty, vykrajovač jádřinců a škrabku na sýr. |
Abstract in different language: | The aim of my thesis was to design simple kitchen utensils of aesthetic quality. The thesis is concerned with a set of kitchen utensils that help us with preparation of food, particularly with portioning food out, for example cutting and peeling. This set consists of a cake cutter, peeler on fruit and vegetable, scissors on herbs and salads, a cookie cutter corer and a peeler on cheese. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (UUD) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska prace.pdf | Plný text práce | 1,42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Noskova_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 133,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Noskova_o.pdf | Posudek oponenta práce | 115,7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Noskova.pdf | Průběh obhajoby práce | 163,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/7353
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.