Název: Off-line portál pro správu elektrofyziologických experimentů
Další názvy: Off-line portal for managing electrophysiological experiments
Autoři: Kasal, Michal
Vedoucí práce/školitel: Mouček, Roman
Oponent: Zíma, Martin
Datum vydání: 2014
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/13516
Klíčová slova: synchronizace;EEG/ERP portál;SymmetricDS;relační databáze;neuroinformatika;off-line klient
Klíčová slova v dalším jazyce: synchronization;EEG/ERP portal;SymmetricDS;relational database;neuroinformatics;offline client
Abstrakt: EEG/ERP Portál - webová aplikace, která umožňuje ukládat, sdílet a spravovat data a metadata elektrofyziologických experimentů, je vyvíjena na Katedře informatiky a výpočetní techniky. Pro EEG/ERP Portál byl vytvořen off-line klient, který umožňuje ukládat experimentální data bez připojení k internetu. Bohužel byl vyvinut pro starý databázový model, který se dnes nepoužívá. Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současně používaného databázového modelu používaného v novém EEG/ERP Portálu. Cílem této práce je vytvoření nového datového modelu používaného klientem, prozkoumat synchronizační modely a přístupy a vybrat vhodné synchronizační řešení, které by umožnilo řádnou synchronizaci dat mezi klientem a Portálem, a aktualizovat off-line klienta, aby byl schopen pracovat s novým databázovým modelem.
Abstrakt v dalším jazyce: The EEG/ERP Portal is a web application, which is used for storing, sharing and managing data and metadata from electrophysiological experiments. It is developed at the Department of Computer Science and Engineering. An offline EEG/ERP Portal client was created to store experimental data at the locations where Internet connection is not available. However, it was developed for an old database model which is not currently used. This bachelor thesis focuses on analysis of the currently used database model in a new version of the EEG/ERP Portal. The aims of this paper are to create a new data model used by the offline client, explore synchronization models and approaches, choose an appropriate synchronization solution, which allows proper data synchronization between the client and the Portal, and update the offline client to work with the new database model.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KIV)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Kasal - Bakalarska prace.pdfPlný text práce1,55 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A11B0396P-hodnoceni.pdfPosudek vedoucího práce321,92 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A11B0396P-posudek.pdfPosudek oponenta práce347,3 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A11B0396P-obhajoba.pdfPrůběh obhajoby práce169,18 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/13516

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.