Title: Off-line portál pro správu elektrofyziologických experimentů
Other Titles: Off-line portal for managing electrophysiological experiments
Authors: Kasal, Michal
Advisor: Mouček, Roman
Referee: Zíma, Martin
Issue Date: 2014
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/13516
Keywords: synchronizace;EEG/ERP portál;SymmetricDS;relační databáze;neuroinformatika;off-line klient
Keywords in different language: synchronization;EEG/ERP portal;SymmetricDS;relational database;neuroinformatics;offline client
Abstract: EEG/ERP Portál - webová aplikace, která umožňuje ukládat, sdílet a spravovat data a metadata elektrofyziologických experimentů, je vyvíjena na Katedře informatiky a výpočetní techniky. Pro EEG/ERP Portál byl vytvořen off-line klient, který umožňuje ukládat experimentální data bez připojení k internetu. Bohužel byl vyvinut pro starý databázový model, který se dnes nepoužívá. Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současně používaného databázového modelu používaného v novém EEG/ERP Portálu. Cílem této práce je vytvoření nového datového modelu používaného klientem, prozkoumat synchronizační modely a přístupy a vybrat vhodné synchronizační řešení, které by umožnilo řádnou synchronizaci dat mezi klientem a Portálem, a aktualizovat off-line klienta, aby byl schopen pracovat s novým databázovým modelem.
Abstract in different language: The EEG/ERP Portal is a web application, which is used for storing, sharing and managing data and metadata from electrophysiological experiments. It is developed at the Department of Computer Science and Engineering. An offline EEG/ERP Portal client was created to store experimental data at the locations where Internet connection is not available. However, it was developed for an old database model which is not currently used. This bachelor thesis focuses on analysis of the currently used database model in a new version of the EEG/ERP Portal. The aims of this paper are to create a new data model used by the offline client, explore synchronization models and approaches, choose an appropriate synchronization solution, which allows proper data synchronization between the client and the Portal, and update the offline client to work with the new database model.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KIV)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kasal - Bakalarska prace.pdfPlný text práce1,55 MBAdobe PDFView/Open
A11B0396P-hodnoceni.pdfPosudek vedoucího práce321,92 kBAdobe PDFView/Open
A11B0396P-posudek.pdfPosudek oponenta práce347,3 kBAdobe PDFView/Open
A11B0396P-obhajoba.pdfPrůběh obhajoby práce169,18 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/13516

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.