Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorKott, Otto
dc.contributor.authorThürová, Andrea
dc.contributor.refereeLuhanová, Lenka
dc.date.accepted2014-06-09
dc.date.accessioned2015-03-25T09:39:29Z-
dc.date.available2013-01-31cs
dc.date.available2015-03-25T09:39:29Z-
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-03-27
dc.identifier55131
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/13897
dc.description.abstractBakalářská práce je zaměřena na celkové znalosti Zelených potravin. Je zde popsán jejich vliv na lidský organismus, jejich využití a popis jednotlivých druhů Zelených potravin. Práce zahrnuje obecné informace o Zelených potravinách. Detailněji jsou popsány nejvýznamnější zástupci Zelených potravin mladý ječmen a chlorella pyrenoidosa. Praktická část je zaměřena na běžnou populaci různého věku. Práce diskutuje současnou celkovou informovanost o Zelených potravinách. Druhá část práce je zaměřena na vliv Zelených potravin u osob, které Zelené potraviny užívají.cs
dc.format52 s. (11 470 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectzelená potravinacs
dc.subjectchlorofylcs
dc.subjectdiagnózacs
dc.titleVýznam zelených potravincs
dc.title.alternativeThe importance of green foodsen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.description.departmentKatedra záchranářství a technických oborůcs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis dissertation focuses on common knowledge of green foods. It describes their impact on a human organism, their use and their individual sorts. The dissertation includes general information about green foods. In more detail there are described the most important representatives of those ones: young barley and Chlorella pyrenoidosa. The practical part focuses on a common population of a different age. The dissertation discusses contemporary general awareness about green foods. The second part of the dissertation concentrates on the impact of green foods on people who take them.en
dc.subject.translatedgreen fooden
dc.subject.translatedchlorophyllen
dc.subject.translateddiagnosisen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Vyznam zelenych potravin.pdfPlný text práce1,43 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Thurova VP.jpgPosudek vedoucího práce393,33 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Thurova OP.jpgPosudek oponenta práce454,27 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Obhajoba BP Thurova 001.jpgPrůběh obhajoby práce313,93 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/13897

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.