Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Kott, Otto | |
dc.contributor.author | Thürová, Andrea | |
dc.contributor.referee | Luhanová, Lenka | |
dc.date.accepted | 2014-06-09 | |
dc.date.accessioned | 2015-03-25T09:39:29Z | - |
dc.date.available | 2013-01-31 | cs |
dc.date.available | 2015-03-25T09:39:29Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2014-03-27 | |
dc.identifier | 55131 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/13897 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřena na celkové znalosti Zelených potravin. Je zde popsán jejich vliv na lidský organismus, jejich využití a popis jednotlivých druhů Zelených potravin. Práce zahrnuje obecné informace o Zelených potravinách. Detailněji jsou popsány nejvýznamnější zástupci Zelených potravin mladý ječmen a chlorella pyrenoidosa. Praktická část je zaměřena na běžnou populaci různého věku. Práce diskutuje současnou celkovou informovanost o Zelených potravinách. Druhá část práce je zaměřena na vliv Zelených potravin u osob, které Zelené potraviny užívají. | cs |
dc.format | 52 s. (11 470 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | zelená potravina | cs |
dc.subject | chlorofyl | cs |
dc.subject | diagnóza | cs |
dc.title | Význam zelených potravin | cs |
dc.title.alternative | The importance of green foods | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studií | cs |
dc.description.department | Katedra záchranářství a technických oborů | cs |
dc.thesis.degree-program | Veřejné zdravotnictví | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This dissertation focuses on common knowledge of green foods. It describes their impact on a human organism, their use and their individual sorts. The dissertation includes general information about green foods. In more detail there are described the most important representatives of those ones: young barley and Chlorella pyrenoidosa. The practical part focuses on a common population of a different age. The dissertation discusses contemporary general awareness about green foods. The second part of the dissertation concentrates on the impact of green foods on people who take them. | en |
dc.subject.translated | green food | en |
dc.subject.translated | chlorophyll | en |
dc.subject.translated | diagnosis | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Vyznam zelenych potravin.pdf | Plný text práce | 1,43 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Thurova VP.jpg | Posudek vedoucího práce | 393,33 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Thurova OP.jpg | Posudek oponenta práce | 454,27 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Obhajoba BP Thurova 001.jpg | Průběh obhajoby práce | 313,93 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/13897
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
hledání
navigace
- DSpace at University of West Bohemia
- Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses
- Fakulta zdravotnických studií / Faculty of Health Care Studies
- Katedra záchranářství, diagnostických oborů a veřejného zdravotnictví / Department of Rescue Services, Diagnostic Fields and Public Health
- Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)