Název: Význam zelených potravin
Další názvy: The importance of green foods
Autoři: Thürová, Andrea
Vedoucí práce/školitel: Kott, Otto
Oponent: Luhanová, Lenka
Datum vydání: 2014
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/13897
Klíčová slova: zelená potravina;chlorofyl;diagnóza
Klíčová slova v dalším jazyce: green food;chlorophyll;diagnosis
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na celkové znalosti Zelených potravin. Je zde popsán jejich vliv na lidský organismus, jejich využití a popis jednotlivých druhů Zelených potravin. Práce zahrnuje obecné informace o Zelených potravinách. Detailněji jsou popsány nejvýznamnější zástupci Zelených potravin mladý ječmen a chlorella pyrenoidosa. Praktická část je zaměřena na běžnou populaci různého věku. Práce diskutuje současnou celkovou informovanost o Zelených potravinách. Druhá část práce je zaměřena na vliv Zelených potravin u osob, které Zelené potraviny užívají.
Abstrakt v dalším jazyce: This dissertation focuses on common knowledge of green foods. It describes their impact on a human organism, their use and their individual sorts. The dissertation includes general information about green foods. In more detail there are described the most important representatives of those ones: young barley and Chlorella pyrenoidosa. The practical part focuses on a common population of a different age. The dissertation discusses contemporary general awareness about green foods. The second part of the dissertation concentrates on the impact of green foods on people who take them.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Vyznam zelenych potravin.pdfPlný text práce1,43 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Thurova VP.jpgPosudek vedoucího práce393,33 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Thurova OP.jpgPosudek oponenta práce454,27 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Obhajoba BP Thurova 001.jpgPrůběh obhajoby práce313,93 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/13897

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.