Název: Sacharidové vlny a jejich vliv na redukci podkožního tuku u vybraných jedinců
Další názvy: Carbohydrate waves and their influence on the reduction of subcutaneous fat in selected individuals
Autoři: Hadač, Tomáš
Vedoucí práce/školitel: Knappová Věra, Mgr. Ph.D.
Oponent: Zeman Radek, Mgr.
Datum vydání: 2016
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/24359
Klíčová slova: sacharidy;obezita;sacharidové vlny;výživová intervence;redukce podkožního tuku
Klíčová slova v dalším jazyce: carbohydrates;obesity;carbohydrate waves;nutritional intervention;reduction of subcutaneous fat
Abstrakt: Tato bakalářská práce ilustruje v první části ucelený přehled o problematice sacharidů, nadváze a obezitě, sacharidových vlnách a jejich aplikaci na běžné populaci. V druhé části je popsána realizovaná výživová intervence šesti jedinců, která obsahuje anamnézu, druhy cyklování, výsledky vstupního a výstupního vyšetření a zhodnocení programu.
Abstrakt v dalším jazyce: This bachelor thesis illustrates in the first part a comprehensive overview of the issues of carbohydrates, overweight and obesity, carbohydrate waves and their application on the general population. The second part describes implemented nutrition interventions of six individuals, which includes anamnesis, types of cycling, the results of input and output testing and evaluation of the program.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KTV)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Tomas_Hadac.pdfPlný text práce933,18 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
HADAC T. - VP.pdfPosudek vedoucího práce126,47 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
HADAC T. - OP.pdfPosudek oponenta práce124,74 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
HADAC T..pdfPrůběh obhajoby práce65,7 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/24359

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.