Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Fišerová Kristýna, Doc. MgA. | |
dc.contributor.author | Blažek, Jan | |
dc.contributor.referee | Švejda Pavel, MgA. Mgr. | |
dc.date.accepted | 2016-9-1 | |
dc.date.accessioned | 2017-03-02T05:32:08Z | - |
dc.date.available | 2015-9-30 | |
dc.date.available | 2017-03-02T05:32:08Z | - |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.date.submitted | 2016-4-29 | |
dc.identifier | 67457 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/25555 | |
dc.description.abstract | Sére kuchařek s názvem "SRDCE KUCHAŘEM" prezentovaná formou leporel. Výsledným počtem prezentované série jsou čtyři knihy obsahující příslušný počet receptů a doplňkové fotografie k danému tématu. Každý díl disponuje svým vlastním kulinářským zaměřením, série se dělí na podtituly - RANDE, VEČÍREK, MOUČNÍKY, VEČEŘE. Celá práce napovídá, jak krátký můstek je mezi láskou a jídlem a má přimět především mladé lidi přemýšlet o formách, jak spojit zamilovanost a gastronomii. | cs |
dc.format | 24 s. (19 353 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | kuchařka | cs |
dc.subject | kniha | cs |
dc.subject | autorská kniha | cs |
dc.subject | fotografie | cs |
dc.subject | grafika | cs |
dc.subject | typografie | cs |
dc.subject | jídlo | cs |
dc.subject | kuchyně | cs |
dc.subject | gastronomie | cs |
dc.subject | plakát | cs |
dc.title | Autorská kniha - kuchařka | cs |
dc.title.alternative | Author book - cookbook | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | BcA. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara | cs |
dc.thesis.degree-program | Výtvarná umění | cs |
dc.description.result | Neobhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | A serie of cookbooks "A HEART THE CHIEF" presented by the form of folders. The final count of presentation are four books shows a selection of recipes and pictures of the main topic. Each part of this serie shows the gastronomy focus of the topic itself and it is all divided to subtitles - DATE, PARTY, BAKING, DINNER. The whole project shows, how short is the bridge between love and food and it have to learn young people think about forms, how to mix love and gastronomy in the natural way. | en |
dc.subject.translated | cookbook | en |
dc.subject.translated | book | en |
dc.subject.translated | author book | en |
dc.subject.translated | photography | en |
dc.subject.translated | graphic | en |
dc.subject.translated | typography | en |
dc.subject.translated | food | en |
dc.subject.translated | cuizine | en |
dc.subject.translated | gastronomy | en |
dc.subject.translated | poster | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
blazek_bc_obhajoba.pdf | Plný text práce | 3,29 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Blazek.pdf | Posudek vedoucího práce | 598,51 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Blazek_1.pdf | Posudek oponenta práce | 540,76 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Blazek_2.pdf | Průběh obhajoby práce | 401,51 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/25555
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.