Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorFišerová Kristýna, Doc. MgA.
dc.contributor.authorBlažek, Jan
dc.contributor.refereeŠvejda Pavel, MgA. Mgr.
dc.date.accepted2016-9-1
dc.date.accessioned2017-03-02T05:32:08Z-
dc.date.available2015-9-30
dc.date.available2017-03-02T05:32:08Z-
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-4-29
dc.identifier67457
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/25555
dc.description.abstractSére kuchařek s názvem "SRDCE KUCHAŘEM" prezentovaná formou leporel. Výsledným počtem prezentované série jsou čtyři knihy obsahující příslušný počet receptů a doplňkové fotografie k danému tématu. Každý díl disponuje svým vlastním kulinářským zaměřením, série se dělí na podtituly - RANDE, VEČÍREK, MOUČNÍKY, VEČEŘE. Celá práce napovídá, jak krátký můstek je mezi láskou a jídlem a má přimět především mladé lidi přemýšlet o formách, jak spojit zamilovanost a gastronomii.cs
dc.format24 s. (19 353 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectkuchařkacs
dc.subjectknihacs
dc.subjectautorská knihacs
dc.subjectfotografiecs
dc.subjectgrafikacs
dc.subjecttypografiecs
dc.subjectjídlocs
dc.subjectkuchyněcs
dc.subjectgastronomiecs
dc.subjectplakátcs
dc.titleAutorská kniha - kuchařkacs
dc.title.alternativeAuthor book - cookbooken
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBcA.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta designu a umění Ladislava Sutnaracs
dc.thesis.degree-programVýtvarná uměnícs
dc.description.resultNeobhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedA serie of cookbooks "A HEART THE CHIEF" presented by the form of folders. The final count of presentation are four books shows a selection of recipes and pictures of the main topic. Each part of this serie shows the gastronomy focus of the topic itself and it is all divided to subtitles - DATE, PARTY, BAKING, DINNER. The whole project shows, how short is the bridge between love and food and it have to learn young people think about forms, how to mix love and gastronomy in the natural way.en
dc.subject.translatedcookbooken
dc.subject.translatedbooken
dc.subject.translatedauthor booken
dc.subject.translatedphotographyen
dc.subject.translatedgraphicen
dc.subject.translatedtypographyen
dc.subject.translatedfooden
dc.subject.translatedcuizineen
dc.subject.translatedgastronomyen
dc.subject.translatedposteren
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
blazek_bc_obhajoba.pdfPlný text práce3,29 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blazek.pdfPosudek vedoucího práce598,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blazek_1.pdfPosudek oponenta práce540,76 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blazek_2.pdfPrůběh obhajoby práce401,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/25555

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.