Název: Mobilní aplikace pro sběr medicínských dat
Další názvy: Mobile application for collecting medical data
Autoři: Bohmann, David
Vedoucí práce/školitel: Brůha Petr, Ing.
Oponent: Pešička Ladislav, Ing.
Datum vydání: 2017
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/27695
Klíčová slova: javascript;ionic;angularjs;html5;sběr dat;měření;medicínská data;zdraví;mobilní aplikace;android;ios
Klíčová slova v dalším jazyce: javascript;ionic;angularjs;html5;data collection;measurement;medical data;health;mobile app;android;ios
Abstrakt: Práce je řešena jako součást projektu "Exercise and Wellness Health Strategy Framework", který je vyvíjen na Katedře informatiky a výpočetní techniky Fakulty aplikovaných věd Západočeské univerzity. Cílem této práce je vytvořit mobilní aplikaci, která umožní uživateli zadávat medicínská data a následně je vyhodnocovat. Mobilní aplikace je psána v programovacím jazyce JavaScript za použití frameworku Ionic, který je nadstavbou frameworku AngularJS a upraven speciálně pro vytváření mobilních aplikací. Vytvořená aplikace dovoluje uživateli manuálně zadat medicínská data a odeslat na server. Následně dojde k vyhodnocení dat a uživateli se zobrazí relevantní informace o jeho zdraví. Přínosem této práce je urychlení zadávání dat do systému a ulehčení interakce s koncovým uživatelem.
Abstrakt v dalším jazyce: This task is made as part of the "Exercise and Wellness Health Strategy Framework" project, which is developed on Department of Computer Science and Engineering on Faculty of Applied Sciences at University of West Bohemia. The goal of this task is to create mobile app that allows user to input medical data and then evaluate them. The mobile app is written in programming language JavaScript with use of Ionic framework, which is built on AngularJS framework and provides tools and services to develop mobile apps. The created app allows user to manually input medical data and send them to server. Data are thereafter evaluated and user can view relevant information about his health. The main benefit of this task is faster insertion of data to system and easier interaction with end-user.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KIV)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
A14B0229P-bakalarska-prace.pdfPlný text práce3,99 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A14B0229P-hodnoceni.pdfPosudek vedoucího práce432,31 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A14B0229P-posudek.pdfPosudek oponenta práce643,4 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
A14B0229P-obhajoba.pdfPrůběh obhajoby práce234,12 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/27695

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.