Název: Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení dle nabídky točeného piva v SO ORP Tachov
Další názvy: Geography of beer- Restaurant regionalization according to offer draft beer.
Autoři: Hendrichová, Sabina
Vedoucí práce/školitel: Dokoupil Jaroslav, Doc. PaedDr. Ph.D.
Oponent: Lepič Martin, Mgr.
Datum vydání: 2017
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/27728
Klíčová slova: služby;maloobchod;so orp tachov;pivo;pivovarnictví;restaurační zařízení;prostorová analýza
Klíčová slova v dalším jazyce: services;retail;tachov administrative district of municipality with extended competence;beer;brewing;restaurants;spatial analysis
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá zhodnocením prostorového rozložení restauračních zařízení dle nabídky točeného piva v SO ORP Tachov. První část práce je věnována teoretickému základu týkající se problematiky maloobchodu a služeb. Další část práce je tvořena samotnou prostorovou analýzou restauračních zařízení na území SO ORP Tachov. Dále je sledována prostorová diferenciace cen na různých místech regionu a cenové rozdíly mezi jednotlivými typy restauračních zařízení. V těchto zařízeních byly sledovány druhy nabízeného točeného piva, množství jeho výtoče a došlo k porovnání rozdílů vytočeného množství piva mezi jednotlivými restauračními zařízeními v závislosti na jejich poloze.
Abstrakt v dalším jazyce: The first part of the bachelor thesis is dedicated to the theoretical basis of retail and services. The next part includes the analysis of the space distribution of the restaurant facilities in the Tachov administrative district of municipality with extended competence. Spatial differentiation of the prices in the different parts of the region and the price differences between the individual restaurant facilities, are examined in the next part of the thesis. The types of draft beer in the connection with the position of the restaurant facilities and the differences of the amount of the consumed draft beer between individual restaurant facilities.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KGE)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP Pivo nejnovejsi complet.pdfPlný text práce0 BAdobe PDFZobrazit/otevřít
Hendrichova.PDFPosudek oponenta práce1,21 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Hendrichova_0.PDFPosudek vedoucího práce572,44 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Hendrichova_1.PDFPrůběh obhajoby práce188,64 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/27728

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.