Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Svoboda Michal, PhDr. Mgr. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Plíšková, Dana | |
dc.contributor.referee | Aišmanová Alexandra, PhDr. | |
dc.date.accepted | 2017-9-14 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-15T15:10:09Z | - |
dc.date.available | 2015-9-15 | |
dc.date.available | 2018-01-15T15:10:09Z | - |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.date.submitted | 2016-6-30 | |
dc.identifier | 69170 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/28654 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá funkčními potravinami. Cílem bakalářské práce je charakterizovat funkční potraviny. Bakalářská práce je rozdělená na dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část se zabývá historií funkčních potravin, obecnou charakteristikou, živinami obsaženými ve funkčních potravinách a ukázkou některých funkčních potravin. Praktická část demonstruje možnosti využití funkčních potravin v každodenním stravování. Návrh jídelníčku je sestaven na sedm dní podle zásad zdravé výživy se zařazením funkčních potravin | cs |
dc.format | 57 s. ( 74 796 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | funkční potraviny | cs |
dc.subject | živiny | cs |
dc.subject | vitamíny | cs |
dc.subject | racionální výživa | cs |
dc.subject | antioxidanty | cs |
dc.title | Funkční potraviny | cs |
dc.title.alternative | Functional foods | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.thesis.degree-program | Specializace v pedagogice | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis deals with the functional food. The aim of the bachelor thesis is to characterize the functional foods. The bachelor thesis is divided into two parts theoretical and practical. The theoretical part deals with the history of functional foods, general characteristics, the nutrients contained in the functional foods and example of some functional foods. The practical part demonstrates the possibility of using functional foods in everyday meals. The proposal is built on the diet seven days according to the principles of a healthy diet with the inclusion of functional foods. | en |
dc.subject.translated | funtional foods | en |
dc.subject.translated | nurients | en |
dc.subject.translated | vitamins | en |
dc.subject.translated | racional nutrition | en |
dc.subject.translated | antioxidants | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPS) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP_Pliskova.pdf | Plný text práce | 1,95 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Pliskova - vedouci.pdf | Posudek vedoucího práce | 365,85 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Pliskova - oponent.pdf | Posudek oponenta práce | 352,33 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Pliskova - prubeh obhajob.pdf | Průběh obhajoby práce | 82,26 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/28654
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.