Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Taušl Procházková Petra, Ing. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Volfová, Veronika | |
dc.contributor.referee | Eger Ludvík, Doc. PaedDr. CSc. | |
dc.date.accepted | 2017-6-2 | |
dc.date.accessioned | 2018-01-15T15:11:42Z | - |
dc.date.available | 2016-10-21 | |
dc.date.available | 2018-01-15T15:11:42Z | - |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.date.submitted | 2017-4-24 | |
dc.identifier | 71946 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/28979 | |
dc.description.abstract | Tato diplomová práce se zabývá problematikou udržitelného rozvoje, udržitelného podnikání a CSR (společenské odpovědnosti firem). Prvním cílem této práce je charakterizovat tyto koncepty, včetně jejich vazeb, a specifikovat tuto problematiku pro odvětví pivovarnictví. Druhým cílem je zhodnotit přístup pivovarnických společností k problematice udržitelného podnikání a CSR v rámci jednotlivých pilířů těchto konceptů. Posledním cílem této práce je provést a zhodnotit analýzu vnímání a postoje spotřebitelů k CSR, a to jak na obecné úrovni, tak se zaměřením na pivovary. | cs |
dc.format | 150 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=71946 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | trvale udržitelný rozvoj | cs |
dc.subject | udržitelné podnikání | cs |
dc.subject | společenská odpovědnost firem | cs |
dc.subject | tří pilířová struktura | cs |
dc.subject | odvětví pivovarnictví | cs |
dc.title | Udržitelné podnikání a společenská odpovědnost podniku | cs |
dc.title.alternative | Business sustainability and corporate social responsibility | en |
dc.type | diplomová práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Navazující | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This thesis is focused on Sustainable Development, Sustainable Business and CSR (Corporate Social Responsibility). The first goal of the thesis is to describe these concepts, including their connections. The thesis further includes a description of the specific areas of these issues within the brewing industry. The second goal is to evaluate the approach of breweries according to Sustainable Business and CSR within the various pillars of these concepts. The last goal is to identify perceptions and attitudes of consumers towards CSR, both at a general level and focusing on breweries. | en |
dc.subject.translated | sustainable development | en |
dc.subject.translated | sustainable business | en |
dc.subject.translated | corporate social responsibility | en |
dc.subject.translated | triple-bottom-line | en |
dc.subject.translated | brewing industry | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
DP_Veronika_Volfova_2017.pdf | Plný text práce | 4,09 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Volfova_V.pdf | Posudek vedoucího práce | 726,65 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Volfova_o.pdf | Posudek oponenta práce | 677,31 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Volfova_p.pdf | Průběh obhajoby práce | 186,06 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/28979
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.