Název: Příprava prezentace firmy na veletrh
Další názvy: The preparation of a company presentation at a trade fair
Autoři: Cimbalová, Veronika
Vedoucí práce/školitel: Mičík Michal, Ing.
Oponent: Králová Lenka, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2017
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/29043
Klíčová slova: marketingová komunikace;komunikační mix;veletrh;výběr veletrhu;druhy veletrhů
Klíčová slova v dalším jazyce: marketing communication;communication mix;trade fai;selection of trade fair;types of trade fairs
Abstrakt: Samotná bakalářská práce pojednává o přípravě prezentace společnosti LASTING SPORT, s. r. o., která se zabývá výrobou funkčního prádla a ponožek pro sport, outdoor, lov a jiné sportovní aktivity, na konkrétní veletrh. Práce obsahuje praktickou a teoretickou část, které se navzájem prolínají a tvoří tak celek, který na sebe navazuje. Jedna se rodinnou společnost s dlouholetou tradicí, která je hrdá na to, že její výrobky mají 100 % původ v České republice. Cílem práce bylo zpracování návrhu přípravy prezentace firmy na veletrh EXPO SPORT 2017. Touto účastí by společnost mohla dosáhnout zvýšení povědomí nejen o sobě, ale i o svých produktech na tuzemském trhu. První část práce je zaměřena na marketingovou komunikaci. V druhé části je uveden rozbor nástrojů marketingové komunikace. Třetí část obsahuje teoretický úvod k přípravě firmy na veletrh. Čtvrtá část je zaměřena na charakteristiku podniku, jeho historii, filozofii, popis výrobků a využití nástrojů marketingové komunikace společnosti. Pátá část zahrnuje výběr vhodného veletrhu, stanovení harmonogramu a rozpočtu daného veletrhu.
Abstrakt v dalším jazyce: My bachelor thesis is about preparation of the presentation for a company called LASTING SPORT, s. r. o., which produces functional underwear and socks made for sport, outdoor, hunting, and other sport activities, to introduce to a specific trade fair. The thesis includes a practical and theoretical part, that are interdependent on each other to make a follow-up integral. The company is family-owned with a long tradition, and pride that its products are for 100% (one hundred percent) made in Czech Republic. The main goal of my thesis was to make a draft with preparation of presentation for the company at EXPO SPORT 2017 trade fair. With this participation, the company could increase a trade awareness not only about themselves, but also about their products on a domestic market. The first part focuses on marketing communication. The second part provides us with an analysis of marketing communication tools. The third part contains a theoretical introduction about preparation the company for the fair. The fourth part focuses on the characteristics, history, and philosophy of the company, product description, and use of tools of marketing communications. The fifth part of my bachelor thesis includes a selection of eligible trade fair, setting a schedule, and budget for the trade fair.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP Cimbalova - Priprava prezentace firmy na veletrh.pdfPlný text práce3,47 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Cimbalova V. - V.PDFPosudek vedoucího práce1,6 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Cimbalova V. - O.PDFPosudek oponenta práce1,65 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Cimbalova V. - prubeh.PDFPrůběh obhajoby práce658,97 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/29043

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.