Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorHrdlička Jan, Ing. Ph.D.
dc.contributor.authorNová, Kristýna
dc.contributor.refereeRichtr Václav, Doc. Mgr. CSc.
dc.date.accepted2018-6-14
dc.date.accessioned2019-03-15T10:18:32Z-
dc.date.available2017-6-15
dc.date.available2019-03-15T10:18:32Z-
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-3-29
dc.identifier73517
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/32356
dc.description.abstractBakalářská práce je zaměřena na praktickou výrobu sladu v laboratoři. Popisuje teorii používanou v technologické praxi. Na tomto základě je proces v laboratoři vytvořen. Vyrobené slady se porovnávají se sladem, který je komerčně dostupný. Srovnávací metoda je založena na rozdílech v obsahu cukru ve sladu, který je stanoven Schoorlovou metodou stanovení redukujících cukrů. Tato práce také mapuje teorii a praxi v procesu štěpného škrobu na jednoduché cukry.cs
dc.format41 s. (86 699 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectsladcs
dc.subjectcukernatostcs
dc.subjectrmutovánícs
dc.subjectschoorlova metoda stanovení redukujících cukrůcs
dc.subjectredukující cukrycs
dc.titlePorovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratořics
dc.title.alternativeComparison of sugar content of commercial malt and malt prepared in the laboratoryen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.thesis.degree-programPřírodovědná studiacs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe Bachelor work is focused to practic manufactory of the malt in laboratory. Describing theory used in technological practise. On this basis is created the process in laboratory. Manufactured malts are compared with the malt which is comercially available. Comparative method is based on differences in sugar content of the malts, which is established by Schoorl method of determination of reducting sugars. This work also maps theory and practise in process of fission starch to simply sugars.en
dc.subject.translatedmalten
dc.subject.translatedsugar contenten
dc.subject.translatedschoorl method of reducing sugarsen
dc.subject.translatedreducing sugarsen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KCH)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska-prace-Kristyna-Nova-2018.pdfPlný text práce874,62 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Nova_Kristyna_VBP.pdfPosudek vedoucího práce728,73 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Nova_Kristyna_OBP.pdfPosudek oponenta práce965,8 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Nova Kristyna -prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce144,28 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/32356

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.