Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Hrdlička Jan, Ing. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Nová, Kristýna | |
dc.contributor.referee | Richtr Václav, Doc. Mgr. CSc. | |
dc.date.accepted | 2018-6-14 | |
dc.date.accessioned | 2019-03-15T10:18:32Z | - |
dc.date.available | 2017-6-15 | |
dc.date.available | 2019-03-15T10:18:32Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-3-29 | |
dc.identifier | 73517 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/32356 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřena na praktickou výrobu sladu v laboratoři. Popisuje teorii používanou v technologické praxi. Na tomto základě je proces v laboratoři vytvořen. Vyrobené slady se porovnávají se sladem, který je komerčně dostupný. Srovnávací metoda je založena na rozdílech v obsahu cukru ve sladu, který je stanoven Schoorlovou metodou stanovení redukujících cukrů. Tato práce také mapuje teorii a praxi v procesu štěpného škrobu na jednoduché cukry. | cs |
dc.format | 41 s. (86 699 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | slad | cs |
dc.subject | cukernatost | cs |
dc.subject | rmutování | cs |
dc.subject | schoorlova metoda stanovení redukujících cukrů | cs |
dc.subject | redukující cukry | cs |
dc.title | Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři | cs |
dc.title.alternative | Comparison of sugar content of commercial malt and malt prepared in the laboratory | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.thesis.degree-program | Přírodovědná studia | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The Bachelor work is focused to practic manufactory of the malt in laboratory. Describing theory used in technological practise. On this basis is created the process in laboratory. Manufactured malts are compared with the malt which is comercially available. Comparative method is based on differences in sugar content of the malts, which is established by Schoorl method of determination of reducting sugars. This work also maps theory and practise in process of fission starch to simply sugars. | en |
dc.subject.translated | malt | en |
dc.subject.translated | sugar content | en |
dc.subject.translated | schoorl method of reducing sugars | en |
dc.subject.translated | reducing sugars | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KCH) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska-prace-Kristyna-Nova-2018.pdf | Plný text práce | 874,62 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Nova_Kristyna_VBP.pdf | Posudek vedoucího práce | 728,73 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Nova_Kristyna_OBP.pdf | Posudek oponenta práce | 965,8 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Nova Kristyna -prubeh obhajoby.pdf | Průběh obhajoby práce | 144,28 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/32356
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.