Title: Metody hodnocení dodavatelů v konkrétním podniku
Other Titles: Methods of rating of suppliers in particular business
Authors: Do, Thu Linh
Advisor: Říhová Pavla, Ing.
Referee: Taušl Procházková Petra, Doc. Ing. Ph.D.
Issue Date: 2019
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/38830
Keywords: nákup;hodnocení dodavatelů;dodavatel;výběr dodavatele;kritérium
Keywords in different language: purchase;suppliers evaluation;suppliers;supplier selection;criterion
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na návrh systému hodnocení dodavatelů ve společnosti Thun 1794, a. s. Při řešení vychází z teoretických poznatků a z analýzy současného stavu v podniku Thun 1794, a. s. Praktická část obsahuje modelový příklad aplikovaný na současné dodavatele a postupy hodnocení dodavatelů, které jsou společnosti doporučeny k zavedení. Cílem navrhovaného zlepšení je navázání či upevnění vztahů s nejvhodnějšími dodavateli.
Abstract in different language: Bachelor thesis is focused on the suggestion of the supplier evaluation system in Thun 1794, a. s. The solution is based on theoretical knowledge and analysis of the current status in the company Thun 1794, a. s. The practical part contains a model example applied to current suppliers and suppliers evaluation procedures that are recommended for emplementation. The aim of the suggestion for improvement is to establish or consolidate relationships with the most suitable suppliers.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BP Thu Linh DO.pdfPlný text práce1,43 MBAdobe PDFView/Open
BP_Do_OP.pdfPosudek oponenta práce233,19 kBAdobe PDFView/Open
BP_Do_VP.pdfPosudek vedoucího práce233,54 kBAdobe PDFView/Open
Do Linh Thu - prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce116,8 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/38830

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.