Title: Obchodní plán firmy na základě aktivní marketingové činnosti
Other Titles: The company business plan on the basis of active marketing activity
Authors: Kratochvílová, Markéta
Advisor: Ircingová, Jarmila
Referee: Bultas, Miloslav
Issue Date: 2012
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/4382
Keywords: plánování;vnitřní a vnější prostředí podniku;SWOT analýza;obchodní a marketingový plán
Keywords in different language: planning;internal and external business environment;SWOT analysis;business and marketing plan
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na zpracování konkrétního obchodního plánu podniku na základě marketingové činnosti firmy. Nejdříve je charakterizován podnik ŠKODA JS a.s., pro který je obchodní plán zpracován. Následně je popsáno vnější prostředí na základě PEST analýzy a Porterova modelu konkurenčních sil. V další kapitole jsem analyzovala vnitřní prostředí a v závěru kapitoly jsem vypracovala SWOT analýzu pro divizi popsanou v projektu konkrétní nabídky v závěru práce. Navazuje proces plánování ve společnosti a jednotlivých divizích, obchodní a marketingový plán firmy. Dále je uveden již zmíněný příklad konkrétního projektu nabídky na kontrolu stavu pohonů. Závěrem jsem pak provedla zhodnocení situace podniku.
Abstract in different language: This thesis is focused on processing a particular company's business plan based on the marketing activities of the company. First, I have characterized SKODA JS a.s. which the business plan was prepared for. Subsequently, the external environment is described, based on PEST analysis and Porter's competitive forces model. In the next chapter I analysed internal environment and in the end there is given SWOT analysis for the division which covers a particular project offers an example of the present work. It is characterized by planning in society and the individual divisions. The following is a process of planning in the company and particulars division, business and marketing company plans. The next chapter describes the above mentioned example of a particular project offers to check the status of drives.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BP_KRATOCHVILOVA.Marketa.pdfPlný text práce17,54 MBAdobe PDFView/Open
BP_kratochvilova_VP.PDFPosudek vedoucího práce2,02 MBAdobe PDFView/Open
BP_kratochvilova_OP.PDFPosudek oponenta práce584,6 kBAdobe PDFView/Open
BP_kratochvilova.PDFPrůběh obhajoby práce203,18 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/4382

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.