Název: Evaluace komunikace vybraných značek v sociálních médiích
Další názvy: Evaluation of communication of selected brands in social media
Autoři: Reifová, Jana
Vedoucí práce/školitel: Eger Ludvík, Doc. PaedDr. CSc.
Oponent: Mičík Michal, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2021
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/47521
Klíčová slova: marketingová komunikace;sociální média;návrh výzkumu;obsahová analýza
Klíčová slova v dalším jazyce: marketing communication;social media;research proposal;content analysis
Abstrakt: Tato diplomová práce je zaměřena na evaluaci komunikace vybraných českých kosmetických značek v sociálních médiích. Toto téma bylo zvoleno z důvodu, že sociální média se v posledních letech stala velmi využívaným komunikačním nástrojem a lidé tráví na internetu stále více času. Společnosti se tak snaží působit na zákazníka nejen v reálném světě, ale i v tom virtuálním. V dnešní době je komunikace firem v sociálních médiích klíčová až nezbytná. Hlavním cílem je tedy analýza a zhodnocení komunikace vybraných značek v sociálních médiích. Náplní práce je teoretické vymezení problematiky marketingové komunikace v sociálních médiích, příprava plánu vlastního výzkumu, realizace vlastního výzkumu (obsahová analýza), analýza a zhodnocení výstupů výzkumného šetření a následné vyvození závěrů a doporučení pro komunikaci zvolených značek v sociálních médiích. Výstupy této práce by mohly pomoci vybraným značkám ke zlepšení jejich marketingové komunikace v sociálních médiích.
Abstrakt v dalším jazyce: The master's thesis is focused on the evaluation of the communication of selected Czech cosmetic brands in social media. Social media have become a widely used communication tool in recent years and people are spending more and more time on the Internet. Companies try to influence the customer not only in the real world, but also in the virtual one. Today, corporate communication in social media is crucial. The main goal is to analyze and evaluate the communication of selected brands in social media. A Scope of Work includes the following components: a theoretical definition of marketing communication in social media, preparation of research plan, implementation of research (content analysis), analysis and evaluation of research results and subsequent conclusions and recommendations for communication of selected brands in social media. The outputs of this work could help to selected brands to improve their marketing communication in social media.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Evaluace komunikace vybranych znacek v socialnich mediich_Jana Reifova.pdfPlný text práce7,19 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Reifova_Jana_v.pdfPosudek vedoucího práce125,99 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Reifova_Jana_o.pdfPosudek oponenta práce219,14 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
reifovaob.pdfPrůběh obhajoby práce42,05 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/47521

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.