Název: Univerzitní liga ledního hokeje - vnímání hráči a hledání pozice v systému českého hokeje
Další názvy: University Ice Hockey League - players perception and searching for position in the Czech hockey system
Autoři: Beer, Dominik
Vedoucí práce/školitel: Tlučhoř Jan, Ing. Ph.D.
Oponent: Kunešová Hana, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/48495
Klíčová slova: univerzitní sport;lední hokej;management sportu;marketingová komunikace;výzkumné šetření
Klíčová slova v dalším jazyce: university sport;ice hockey;sports management;marketing communication;research investigation
Abstrakt: Diplomová práce se věnuje problematice vnímání Univerzitní ligy ledního hokeje v České republice aktivními a bývalými hráči ledního hokeje. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části autor za pomoci odborné literatury definuje základní pojmy z oblasti sportu a jeho funkce a sportovního marketingu a managementu. Ke splnění hlavního cíle praktické části, kterým je provedení výzkumného šetření k problematice hledání pozice Univerzitní hokejové ligy ledního hokeje v systému českého hokeje, pracoval autor s dotazníkem, za pomoci kterého oslovil aktivní a bývalé hráče ledního hokeje a fanoušky. V závěru práce autor předložil několik návrhů na zlepšení současné situace ve vnímání Univerzitní hokejové ligy hráči ledního hokeje a ve zvýšení povědomí o této lize mezi fanoušky.
Abstrakt v dalším jazyce: The thesis focuses on the perception of the University Ice Hockey League in the Czech Republic by active and former ice hockey players. The thesis is divided into theoretical and practical parts. In the theoretical part, the author defines the basic concepts of sport and its functions and sports marketing and management with the help of literature. The main objective of the theoretical part is to conduct a research investigation on the issue of the search for the position of the University Ice Hockey League in the overall system of Czech ice hockey. The author worked with a questionnaire that he addressed to active and former ice hockey players and fans. At the end of the thesis, the author presents several suggestions to improve the current situation in the University Ice Hockey League's perception and increase the league's awareness among fans.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
D. Beer - DP.pdfPlný text práce2,72 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
beer-d-v.pdfPosudek vedoucího práce126,04 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Beer_Dominik_o.pdfPosudek oponenta práce131,44 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce31,33 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/48495

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.