Název: Proces tvorby místních radiologických standardů a příprava na klinický audit
Autoři: Kaplanová, Klára
Vedoucí práce/školitel: Nedbal Pavel, Mgr. Bc. DiS.
Oponent: Pokorný Tomáš, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/48840
Klíčová slova: národní radiologické standardy;místní radiologické standardy;klinický audit;klinický interní audit;klinicky externí audit.
Klíčová slova v dalším jazyce: national radiology standards;local radiology standards;radiological clinical audit;clini-cal internal audit;clinical external audit.
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na radiologické standardy a klinické audity. Hlavním cílem je popsat tvorbu místních radiologických standardů a klinických auditů. V teoretické části práce jsou popsané místní radiologické standardy a jejich soulad s národními radiologickými standardy. Dále klinické interní a externí audity a jedna kapitola je věnována nakládání se zdrojem ionizujícího záření. V praktické části je vytvořen návrh na průběh interního klinického auditu pro místní radiologické standardy na skiagrafii a výpočetní tomografii. Součástí praktické části je i tvorba checklistu pro úspěšné absolvování interního klinického auditu.
Abstrakt v dalším jazyce: The bachelor thesis is focused on radiological standards and clinical audits. The main goal is to describe the creation of local radiological standards and clinical audits. The theoretical part of the thesis describes local rediological standards and their compliance with national radiological standards. Furthermore, clinical internal and external audits and one chapter is devoted on the management of the source of ionizing radiation. In the practical part a proposal for an internal clinical audit for local radiological standards for sciagraphy and computed tomography is created. Part of the practical part is the creation of a checklist for the successful completion of the internal clinical audit.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Kaplanova_Klara_RAS_BP.pdfPlný text práce697,3 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kaplanova_VP.pdfPosudek vedoucího práce327,58 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kaplanova_OP.pdfPosudek oponenta práce323,26 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kaplanova.pdfPrůběh obhajoby práce368,67 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/48840

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.