Název: Analýza vybraných podnikových činností stavební společnosti APB Zbůch
Další názvy: Analysis of selected business activities of the construction company APB Zbůch
Autoři: Bárta, Pavel
Vedoucí práce/školitel: Cimler Petr, Doc. Ing. CSc.
Oponent: Prantl David, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2023
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/54175
Klíčová slova: nástroje komunikačního mixu;podnikové činnosti;materiálové a fyzické toky;swot analýza
Klíčová slova v dalším jazyce: communication mix tools;corporate activities;material and physical flows;swot analysis
Abstrakt: Tématem bakalářské práce je vytvořit analýzu vybraných podnikových činností konkrétní stavební společnosti APB Zbůch. V teoretické části jsou vysvětlena teoretická východiska dané problematiky, která se týkají logistiky a marketingových činností. V praktické části je představen podnik B & BC Zbůch a jeho hlavní činnost. Následně je provedena charakteristika a analýza vybraných podnikových činností a marketingových nástrojů ve firmě. Praktická část je zakončena SWOT analýzou vycházející z předchozích situačních analýz. Metodika práce je provedena na základě polostrukturovaných rozhovorů se zaměstnanci firmy a literární rešerše. V neposlední řadě vycházejí informace také z příslušné vnitropodnikové dokumentace. Podle zjištěných informací jsou formulovány návrhy a doporučení pro konkrétní firmu B & BC Zbůch.
Abstrakt v dalším jazyce: The topic of the bachelor thesis is to create an analysis of selected corporate activities of a specific construction company APB Zbůch. The theoretical part explains the theoretical background of the given issue, which concerns logistics and marketing activities. In the practical part the company B & BC Zbůch and its main activities are presented. Subsequently, a characterization and analysis of selected corporate activities and marketing tools in the company is carried out. The practical part is concluded with a SWOT analysis based on the previous situational analyses. The methodology of the thesis is based on semi-structured interviews with company employees and literature search. Last but not least, the information is also based on relevant internal company documentation. According to the information found, suggestions and recommendations for the specific company B & BC Zbůch are formulated.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Barta_BP_Analyza vybranych podnikovych cinnosti stavebni spolecnosti APB Zbuch.pdfPlný text práce2,72 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Barta_Pavel_v.pdfPosudek vedoucího práce130,7 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
barta_pavel_o.pdfPosudek oponenta práce190,04 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce38,21 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/54175

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.