Název: Komunikační mix vybrané kavárny
Další názvy: Communication mix of the selected café
Autoři: Forstlová, Nikola
Vedoucí práce/školitel: Prantl David, Ing. Ph.D.
Oponent: Kochová Eliška, Ing.
Datum vydání: 2024
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/55937
Klíčová slova: marketinová komunikace;komunikační mix;kavárna enjoy
Klíčová slova v dalším jazyce: marketing communication;communication mix;enjoy café
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na komunikační mix kavárny Enjoy. Teoretická část obecně charakterizuje pojem marketingová komunikace a související komunikační mix a jeho druhy se zaměřením na kavárny. V praktické části je charakterizována kavárna Enjoy a je zde provedena analýza konkurenčních kaváren. Dále jsou zpracovány jednotlivé části komunikačního mixu podniku. V závěru práce jsou z poznatků v teoretické části shrnuta doporučení na zlepšení marketingového mixu pro kavárnu Enjoy.
Abstrakt v dalším jazyce: This bachelor thesis focuses on a communication mix for the Enjoy café. The theoretical part generally characterizes the concept of marketing communication and the related communication mix and its types for cafés. In the practical part, Enjoy café is characterized and an analysis of competing cafés is made. Furthermore, the individual parts of the communication mix are elaborated. In the conclusion of the thesis, the findings of the theoretical part are used to summarize the marketing mix recommendations for the Enjoy café.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BAKALARSKA PRACE - Komunikacni mix vybrane kavarny.pdfPlný text práce2,75 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
forstlova_nikola_v.pdfPosudek vedoucího práce187,3 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Forstlova_Nikola_o.pdfPosudek oponenta práce124,49 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce37,9 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/55937

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.