Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorJelínková Eva, Ing.
dc.contributor.authorFaustová, Kateřina
dc.contributor.refereePešík Jiří, Ing. et Ing.
dc.date.accepted2024-6-4
dc.date.accessioned2024-07-12T09:04:21Z-
dc.date.available2023-10-22
dc.date.available2024-07-12T09:04:21Z-
dc.date.issued2024
dc.date.submitted2024-4-22
dc.identifier95877
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/56144-
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá dvěma částmi. První je část teoretická, ve které je popsána logistika, materiálový tok spolu s jeho analýzami a vstupní a výstupní logistika. Druhá část je praktická, je zaměřena na vybraný podnik Bageterii Boulevard, specificky na pobočku v Mostě. Je popsán vybraný produkt, který společnost rychlého občerstvení nabízí. Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit materiálový tok pomocí vybrané analýzy a zhodnotit, zda je efektivní. Za pomoci této analýzy byly identifikovány problémy, které se týkaly časového snímkování a layout. Na tyto problémy byly navrženy tři opatření pro společnost, aby došlo ke zefektivnění výrobního procesu zmiňovaného produktu.cs
dc.format52 s.
dc.language.isocs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plzni
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení
dc.subjectčasové snímkovánícs
dc.subjectefektivnostcs
dc.subjectmateriálový tokcs
dc.subjectlogistikacs
dc.subjectspaghetti diagramcs
dc.titlePosouzení efektivnosti materiálového toku ve vybraném podnikucs
dc.title.alternativeAssessment of material flow efficiency in a selected companyen
dc.typebakalářská práce
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická
dc.thesis.degree-programPodniková ekonomika a management
dc.description.resultObhájeno
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis deals with parts, the first is the theoretical part, in which logistics, material flow together with its analyses and input and output logistics are described. The second part is practical, which is focused on the selected company Bageterie Boulevard, specifically the branch in Most. The selected product offered by the fast-food company is described. The aim of this bachelor thesis was to evaluate the material flow using the selected analysis and to assess whether i tis efficient. With the help of this analysis, the issues that were related to time capture and layout were identified. To these problems, three measures were suggested for the company to make the production process of the mentioned product more efficient.en
dc.subject.translatedtime captureen
dc.subject.translatedeffectivenessen
dc.subject.translatedmaterial flowen
dc.subject.translatedlogisticsen
dc.subject.translatedspaghetti diagramen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Faustova.pdfPlný text práce2,41 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Faustova Katerina.pdfPosudek oponenta práce165,07 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Faustova_Katerina_v.pdfPosudek vedoucího práce343,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce38,72 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/56144

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.