Název: Příprava a realizace golfového turnaje pro žáky středních škol ve věku od 15 do 19 (20) let (projektování sportovní akce)
Další názvy: Preparation and implementation of a golf tournament for students of secondary schools aged 15 to 19 (20) years (designing a sports event)
Autoři: Koubek, Adam
Vedoucí práce/školitel: Charvát Luboš, Mgr.
Oponent: Fajfrlíková Tereza, Mgr.
Datum vydání: 2024
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/57198
Klíčová slova: projektový management;golfový turnaj;plánování
Klíčová slova v dalším jazyce: project management;golf turnament;planning
Abstrakt: V bakalářské práci jsem se zabýval projektováním, tedy naplánováním a zrealizováním golfového turnaje pro adolescenty, v drtivé většině případů žáky středních škol. První teoretická část se zabývá projektovým managementem, marketingem sportu a sponzoringu. V druhé praktické části byla tato teoretická východiska aplikována na konkrétní případ projektování golfového turnaje, který jsem naplánoval, následně zrealizoval a vyhodnotil. Hlavním cílem bylo zmíněné naplánování, zrealizování a vyhodnocení sportovní události ve formě modifikovaného golfového turnaje pro středoškoláky ve věku 15 - 19 (20) let. Turnaj byl na základě vytvořených plánů úspěšně zrealizován a byly naplněny všechny objektivně měřitelné indikátory splnění cíle, až na minimální počet třiceti účastníků, jelikož se sportovní akce zúčastnilo pouze dvacet pět jedinců.
Abstrakt v dalším jazyce: In my bachelor thesis I dealt with designing, i.e. planning and implementation of a golf tournament for adolescents, in the vast majority of cases high school students schools. The first theoretical part deals with project management, sports marketing and sponsorship. In the second practical part, these theoretical foundations were applied to the specific case of designing a golf tournament, which I planned, then implemented and evaluated. The main objective was to plan, implement and evaluate a sports event in the form of a modified golf tournament for high school students aged 15 - 19 (20) years of age. Based on the plans made, the tournament was successfully implemented and the following objectives were met all objectively measurable indicators of goal achievement were met, except for a minimum of thirty participants, as only twenty-five individuals participated in the sporting event.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KTV)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Adam Koubek - bakalarska prace 2024.pdfPlný text práce9 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
posudek-VP-Koubek-Adam-bp.pdfPosudek vedoucího práce150,9 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
posudek-OP-Koubek Adam.pdfPosudek oponenta práce150,06 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Koubek A..pdfPrůběh obhajoby práce32,94 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/57198

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.