Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorČesal, Pavel
dc.contributor.authorKistanová, Veronika
dc.contributor.refereeTlučhoř, Jan
dc.date.accepted2013-06-04
dc.date.accessioned2014-02-06T12:33:52Z
dc.date.available2012-10-31cs
dc.date.available2014-02-06T12:33:52Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-05-03
dc.identifier52731
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/7672
dc.description.abstractBakalářská práce pojednává o jednom ze specifických typů cestovního ruchu, o gastronomickém cestovním ruchu. Začátek práce připravuje teoretické základy pro následné detailní seznámení s gastronomickým cestovním ruchem. Z důvodu přehlednosti je pracováno s rozdělením na jídelní a nápojový cestovní ruch. Následuje dotazníkové šetření na téma gastronomický cestovní ruch a SWOT analýza Plzeňského kraje. Práce je uzavírána devíti návrhy zlepšujících opatření, které by mohly vést k posílení pivní turistiky v Plzeňském kraji. Za stěžejní je považován návrh cestovní kanceláře, nabízející zájezdy za pivem do Plzeňského kraje.cs
dc.format79 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=52731-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectgastronomický cestovní ruchcs
dc.subjectmarketingový výzkumcs
dc.subjectSWOT analýzacs
dc.subjectzlepšenícs
dc.subjectPlzeňský krajcs
dc.titleSpecifické typy cestovního ruchu - gastroturistika a kulinářský turismuscs
dc.title.alternativeSpecific types of tourism - gastro tourism and culinary tourismen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomickács
dc.description.departmentKatedra marketingu, obchodu a služebcs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedBachelor's thesis analyzes one of the specific types of tourism - "Gastronomic Tourism". The introduction of the thesis sets theoretical base for the following detailed analysis of gastronomic tourism. The gastronomic tourism is further differentiated into the dining tourism and the tourism of beverage degustation due to the organizational purposes. The gastronomic tourism analysis is followed by survey results on the same subject and SWOT analysis of Pilsen region. The thesis is concluded by nine different proposals enhancing the precautions that could lead to the expansion of beer tourism in Pilsen region. The offer made by the travel agency offering beer tours to Pilsen region is a key proposal.en
dc.subject.translatedgastronomic tourismen
dc.subject.translatedmarketing researchen
dc.subject.translatedSWOT analysisen
dc.subject.translatedimprovementen
dc.subject.translatedPilsen regionen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Kistanova.pdfPlný text práce20,62 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kistanova _V.pdfPosudek vedoucího práce917,01 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kistanova -O.pdfPosudek oponenta práce654,72 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kistanova_P.jpgPrůběh obhajoby práce393,22 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/7672

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.