Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Tlučhoř, Jan | |
dc.contributor.author | Komárková, Kateřina | |
dc.contributor.referee | Eger, Ludvík | |
dc.date.accepted | 2013-06-12 | |
dc.date.accessioned | 2014-02-06T12:33:30Z | - |
dc.date.available | 2012-10-31 | cs |
dc.date.available | 2014-02-06T12:33:30Z | - |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-05-03 | |
dc.identifier | 52767 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/7699 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zaměřuje na možnosti franchisora kontrolovat jednotlivé franchisy v dodržování smluvené úrovně poskytovaných služeb a podnikových směrnic. Na základě provedené analýzy současné situace ve společnosti The PUB Franchising, s.r.o., je v praktické části vypracován návrh na zlepšení stávajícího kontrolního systému. Výstupem práce je detailně rozpracovaný postup provádění, zpracovávání i vyhodnocení souboru tajných kontrol, který je dále aplikován na modelovou situaci. | cs |
dc.format | 72 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | franchising | cs |
dc.subject | kvalita služeb | cs |
dc.subject | mystery shopping | cs |
dc.title | Řízení vztahů mezi partnery franchisingového podnikání | cs |
dc.title.alternative | Managing of relationships between partners in the franchising business | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | cs |
dc.description.department | Katedra marketingu, obchodu a služeb | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This bachelor thesis focuses on the franchisors´ opportunities to check whether the franchisees follow an agreed service quality standard and the company guidelines or not. Based on the analysis of current situation in the company of The PUB Franchising, s.r.o. the practical part of the thesis contains a proposal to improve the existing system of checks in the company. The output of the work is a detailed procedure for making, processing and evaluating of mystery shopping, which is further applied to the model situation. | en |
dc.subject.translated | franchising | en |
dc.subject.translated | mystery shopping | en |
dc.subject.translated | service quality | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP_Katerina Komarkova.pdf | Plný text práce | 1,96 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Komarkova- V.pdf | Posudek vedoucího práce | 669,68 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Komarkova_O.pdf | Posudek oponenta práce | 1,04 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Komarkova_P.jpg | Průběh obhajoby práce | 412,43 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/7699
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.