Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorRichtr, Václav
dc.contributor.authorKrál, Jakub
dc.contributor.refereeZloch, Zdeněk
dc.date.accepted2014-08-26
dc.date.accessioned2015-03-25T09:52:38Z-
dc.date.available2013-09-15cs
dc.date.available2015-03-25T09:52:38Z-
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-06-30
dc.identifier57845
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/15370
dc.description.abstractPráce se zabývá možností přípravy extraktu amylasy ze zeleného sladu do zásoby, studuje měnící se aktivitu amylasy ze zeleného sladu v různých etapách klíčení a rozdíl mezi aktivitami slinné amylasy a amylasy z ječmenného zrna. Práce se rovněž zabývá možností přípravy extraktu enzymu peroxidasy do zásoby pro další využití. Součástí práce je rovněž základní pohled na problematiku enzymatických reakcí, uváděných v literatuře.cs
dc.format49 s. (56857 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectenzymycs
dc.subjectenzymatické reakcecs
dc.subjectamylasacs
dc.subjectperoxidasacs
dc.subjectaktivita enzymůcs
dc.titleEnzymy a jejich reakcecs
dc.title.alternativeEnzymes and their reactionsen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.description.departmentKatedra chemiecs
dc.thesis.degree-programPřírodovědná studiacs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis work explores the possibility of preparing amylase extracts from green malt in stock, the work studies the changing activity of green malt amylase at various stages of germination and the difference between the salivary amylase activity and the activity of amylase from barley grain. The work also deals with the possibility of preparing an extract of the enzyme peroxidase in stock for another use. A part of this work is also a fundamental view on the issue of enzymatic reactions reported in the literature.en
dc.subject.translatedenzymesen
dc.subject.translatedenzymatic reactionsen
dc.subject.translatedamylaseen
dc.subject.translatedperoxidaseen
dc.subject.translatedenzyme activityen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KCH)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP - Jakub Kral.pdfPlný text práce1,66 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kral_Jakub_VBP.pdfPosudek vedoucího práce317,52 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kral_Jakub_OBP.pdfPosudek oponenta práce642,24 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kral_Jakub.pdfPrůběh obhajoby práce178,02 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/15370

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.