Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorChalupová, Martina
dc.contributor.authorProkop, Martin
dc.contributor.authorRojík, Stanislav
dc.date.accessioned2015-10-06T10:46:35Z
dc.date.available2015-10-06T10:46:35Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationTrendy v podnikání = Business trends : vědecký časopis Fakulty ekonomické ZČU v Plzni. 2012, č. 3, s. 72-82.cs
dc.identifier.issn1805-0603
dc.identifier.urihttp://www.fek.zcu.cz/tvp/doc/2012-3.pdf
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/16230
dc.format11 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.ispartofseriesTrendy v podnikánícs
dc.rights© Západočeská univerzita v Plznics
dc.subjectregionální potravinářské výrobkycs
dc.subjectregionální povědomí o značcecs
dc.subjectkraj Vysočinacs
dc.titleZnalost regionálních značek potravin v kraji Vysočinacs
dc.title.alternativeRecognition of the regional food brands in Vysočina regionen
dc.typečlánekcs
dc.typearticleen
dc.rights.accessopenAccessen
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.description.abstract-translatedThe paper presents partial results of the research on the recognition of the regional food products brands in Vysočina Region. The questionnaire survey was conducted in May 2012 on sample of 404 respondents from the Vysočina Region. Pearson’s chi-squared test is used to test independence between the recognition of the regional brands and demographic factors, such as age and gender of the respondents and wheteher they have/have not children and the age of the children. Data analysis proved that these factors partially influence the recognition of the regional food brands.en
dc.subject.translatedregional food productsen
dc.subject.translatedregional brand recognitionen
dc.subject.translatedVysocina regionen
dc.type.statusPeer-revieweden
Vyskytuje se v kolekcích:Číslo 3 (2012)
Číslo 3 (2012)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Chalupova.pdfPlný text382,85 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/16230

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.