Title: | Pasterizácia mlieka |
Other Titles: | Pasteurization of milk |
Authors: | Kormanová, Lenka |
Citation: | HONZÍKOVÁ, Jarmila ed.; KROTKÝ, Jan ed. Olympiáda techniky Plzeň 2014 20.–21.5. 2014: sborník příspěvků z mezinárodní studentské odborné a vědecké konference. 1. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2014, s. [167-152]. ISBN 978-80-261-0372-1. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | konferenční příspěvek conferenceObject |
URI: | http://www.fpe.zcu.cz/kmt/kat/olympiada_techniky/2014/2014.html http://hdl.handle.net/11025/16637 |
ISBN: | 978-80-261-0372-1 |
Keywords: | pasterizace mléka;zdravotní rizika;studijní materiály |
Keywords in different language: | pasteurization of milk;health risks;study materials |
Abstract in different language: | Cieľom našej práce bolo vysvetliť proces pasterizácie mlieka a poukázať na dôležitosť
významu tohto procesu z bezpečnostného a zdravotného hľadiska. Ďalším cieľom práce bolo
vybrať vhodnú metódu analýzy rizika, aplikovať ju na doskový pastér a navrhnúť nápravné
opatrenia na zníženie alebo odstránenie rizika. Prínosom práce sú navrhnuté nápravné
opatrenia pre doskový pastér a vytvorenie študijného materiálu o procese a spôsoboch
pasterizácie mlieka. The aim of the thesis was to explain the processes of milk pasteurization and it´s importance from the point of view of health safety. Another aim of the thesis was to choose appropriate method of risk analyses, apply this method to board pasteurizer and suggest improvements for board pasteurizer and elaborate study materials about the processes and ways of milk pasteurization. |
Rights: | © Západočeská univerzita v Plzni |
Appears in Collections: | Olympiáda techniky Plzeň 2014 Olympiáda techniky Plzeň 2014 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kormanova.pdf | Plný text | 298,33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/16637
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.