Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Kott, Otto | |
dc.contributor.author | Hyťhová, Tereza | |
dc.contributor.referee | Luhanová, Lenka | |
dc.date.accepted | 2015-06-15 | |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T09:10:11Z | - |
dc.date.available | 2014-01-31 | cs |
dc.date.available | 2016-03-15T09:10:11Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.date.submitted | 2015-03-25 | |
dc.identifier | 60100 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/20624 | |
dc.description.abstract | Práce se zabývá legislativou, která vymezuje ekologické zemědělství, kvalitou biopotravin a bioproduktů. Především se zaobírá používáním biopotravin a bioproduktů ve veřejném stravování. | cs |
dc.format | 57 s. (7771 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | biopotraviny | cs |
dc.subject | bioprodukty | cs |
dc.subject | biofarmáři | cs |
dc.subject | ekologické zemědělství | cs |
dc.subject | restaurační zařízení | cs |
dc.subject | školy | cs |
dc.subject | školní jídelny | cs |
dc.title | Biopotraviny | cs |
dc.title.alternative | Organic food | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studií | cs |
dc.thesis.degree-program | Veřejné zdravotnictví | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The work deals with the legislation, which defines organic agriculture, the quality of organic food and organic products. Mainly deals with the use of organic food and organic products in the public catering. | en |
dc.subject.translated | organic food | en |
dc.subject.translated | organic products | en |
dc.subject.translated | organic farmers | en |
dc.subject.translated | organic farming | en |
dc.subject.translated | restaurants | en |
dc.subject.translated | schools | en |
dc.subject.translated | school canteens | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska prace.pdf | Plný text práce | 805,35 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
vedouci-Hythova VP.pdf | Posudek vedoucího práce | 380,28 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
oponent-Hythova OP.pdf | Posudek oponenta práce | 669,71 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
obhajoba-Hythova.pdf | Průběh obhajoby práce | 351,22 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/20624
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
hledání
navigace
- DSpace at University of West Bohemia
- Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses
- Fakulta zdravotnických studií / Faculty of Health Care Studies
- Katedra záchranářství, diagnostických oborů a veřejného zdravotnictví / Department of Rescue Services, Diagnostic Fields and Public Health
- Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)