Title: Biopotraviny
Other Titles: Organic food
Authors: Hyťhová, Tereza
Advisor: Kott, Otto
Referee: Luhanová, Lenka
Issue Date: 2015
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/20624
Keywords: biopotraviny;bioprodukty;biofarmáři;ekologické zemědělství;restaurační zařízení;školy;školní jídelny
Keywords in different language: organic food;organic products;organic farmers;organic farming;restaurants;schools;school canteens
Abstract: Práce se zabývá legislativou, která vymezuje ekologické zemědělství, kvalitou biopotravin a bioproduktů. Především se zaobírá používáním biopotravin a bioproduktů ve veřejném stravování.
Abstract in different language: The work deals with the legislation, which defines organic agriculture, the quality of organic food and organic products. Mainly deals with the use of organic food and organic products in the public catering.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bakalarska prace.pdfPlný text práce805,35 kBAdobe PDFView/Open
vedouci-Hythova VP.pdfPosudek vedoucího práce380,28 kBAdobe PDFView/Open
oponent-Hythova OP.pdfPosudek oponenta práce669,71 kBAdobe PDFView/Open
obhajoba-Hythova.pdfPrůběh obhajoby práce351,22 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/20624

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.