Název: Laboratoř - Mám pár nezodpovězených otázek. Projekt je výzkumem napříč obory, vztahy, systémy. Předpokládá se využití aktuálních technologických možností například v animaci, 3D, After Effects, audio video projekce. Výstupem je objekt, instalace v multimédiích.
Další názvy: Laboratory - I have some unanswered questions
Autoři: Šrámek, Tomáš
Vedoucí práce/školitel: Dopitová, Milena
Oponent: Humhal, Pavel
Datum vydání: 2015
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/20860
Klíčová slova: brouk;přírodní diverzita;animace;scény;narativ;videoprojekce;laboratoř;nezodpovězené otázky;adobe after effects;digitální technologie;intermédia;natáčení;narativ
Klíčová slova v dalším jazyce: beetle;natural diversity;animation;scenes;narrative;video;laboratory;unanswered questions;adobe after effects;digital technology;intermedia;shooting;narrative
Abstrakt: Hlavním tématem DP je Laboratoř mám pár nezodpovězených otázek. Tyto otázky se budou týkat přírodní diverzity brouků. Práce je zastřešena teoretickými sondami: Respondenti a poptávka brouků v dobách minulých, Definice významu hmyzu pro člověka, Brouci: symbol a motiv ve výtvarném umění. Praktická část je rozdělena na tyto části: skicování, digitalizace do vektorových křivek v Adobe Illustrator, modelování a 3D interpretace skici v Adobe After Effects, animace, efekty, hudba. Výstupem DP je animace, jež je rozdělena na několik scén s rozvinutým narativem.
Abstrakt v dalším jazyce: The main theme of the diploma work is Laboratory - I have a few unanswered questions. These questions will be related to the natural diversity of beetles. Work is covered by theoretical probes: Respondents and beetle demands in past times, Definitions of insect importance for humans, Beetles: symbol and motives in the visual arts. The practical part is divided into the following sections: sketching, digitizing in vector curves in Adobe Illustrator, modeling and 3D interpretation of the sketch in Adobe After Effects, animation, effects, music. The output of the diploma work is animation, which is divided into several scenes with well-developed narrative.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KVU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Sramek_dp.pdfPlný text práce5,77 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
vedouci-Sramek_ved.pdfPosudek vedoucího práce192,87 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
oponent-Sramek_op.pdfPosudek oponenta práce164,4 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
obhajoba-Sramek.pdfPrůběh obhajoby práce83,32 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/20860

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.