Název: Autorská kniha - kuchařka
Další názvy: Author book - cookbook
Autoři: Blažek, Jan
Vedoucí práce/školitel: Fišerová Kristýna, Doc. MgA.
Oponent: Švejda Pavel, MgA. Mgr.
Datum vydání: 2016
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/25555
Klíčová slova: kuchařka;kniha;autorská kniha;fotografie;grafika;typografie;jídlo;kuchyně;gastronomie;plakát
Klíčová slova v dalším jazyce: cookbook;book;author book;photography;graphic;typography;food;cuizine;gastronomy;poster
Abstrakt: Sére kuchařek s názvem "SRDCE KUCHAŘEM" prezentovaná formou leporel. Výsledným počtem prezentované série jsou čtyři knihy obsahující příslušný počet receptů a doplňkové fotografie k danému tématu. Každý díl disponuje svým vlastním kulinářským zaměřením, série se dělí na podtituly - RANDE, VEČÍREK, MOUČNÍKY, VEČEŘE. Celá práce napovídá, jak krátký můstek je mezi láskou a jídlem a má přimět především mladé lidi přemýšlet o formách, jak spojit zamilovanost a gastronomii.
Abstrakt v dalším jazyce: A serie of cookbooks "A HEART THE CHIEF" presented by the form of folders. The final count of presentation are four books shows a selection of recipes and pictures of the main topic. Each part of this serie shows the gastronomy focus of the topic itself and it is all divided to subtitles - DATE, PARTY, BAKING, DINNER. The whole project shows, how short is the bridge between love and food and it have to learn young people think about forms, how to mix love and gastronomy in the natural way.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
blazek_bc_obhajoba.pdfPlný text práce3,29 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blazek.pdfPosudek vedoucího práce598,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blazek_1.pdfPosudek oponenta práce540,76 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Blazek_2.pdfPrůběh obhajoby práce401,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/25555

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.