Název: Projekt „Sebeidentifikace"
Další názvy: Project „Self-identification"
Autoři: Zhumazhanova, Dinara
Vedoucí práce/školitel: Morávek Jan, MgA.
Oponent: Moulis Ladislav, MgA. Ph.D.
Datum vydání: 2016
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/25591
Klíčová slova: série fotografií;video experiment;sebepojetí;existence;emoce;život;subjektivní;objektivní;láska;realita;jedinec;symbolika.
Klíčová slova v dalším jazyce: photo series;video experiment;self-identification;existence;emotions;subjective;objective;love;reality;individual;symbolism.
Abstrakt: Vycházím z předpokladu, že si každý člověk aspoň jednou v životě položil existenciální otázky Kdo jsem? Jaký bych chtěl či měl být? Kam směřuji? Cílem mé práce je pokusit se prostřednictvím série 30 fotografii a jedného videa, které vytvořím, odpovědět na nejdůležitější otázky sebepojetí a reflektovat skrz na sebe samé z různých stran. Neznamená to však to, že vytvořené fotografie a video mají byt autoportrétem, s čiré informativním charakterem. Mým záměrem je také podnítit diváka k zamyšlení o sobě, své existenci a v neposlední řade vyvolat estetický a emocionální zážitek.
Abstrakt v dalším jazyce: I assume that everyone at least once asked itself questions Who am I? What I want to or should be? Where am I going? The aim of my work is to try to answer the most important questions abut myself , through a series of 30 photographs and one experimental video. Apart from my self-portraits, there are photographs with people who surround me. Some of them experience the same life period questioning themselves. Overall, the photographs bring clear and informative character. My goal is also to make people to think about themselves and to cause aesthetic and emotional experience.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Dinara Zhumazhanova BP.pdfPlný text práce18,42 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zhumazhanova_v.pdfPosudek vedoucího práce546,18 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zhumazhanova_o.pdfPosudek oponenta práce166,59 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zhumazhanova.pdfPrůběh obhajoby práce291,88 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/25591

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.