Název: Jakostní přepínání audio signálů
Další názvy: Advanced switching of audio signals
Autoři: Malotín, Tomáš
Vedoucí práce/školitel: Zuzjak Ladislav, Ing.
Oponent: Bouzek Stanislav, Ing.
Datum vydání: 2017
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/27547
Klíčová slova: přepínání audio signálů;elektronické přepínání;mechanické přepínání;zkreslení;signálové přeslechy;analogová hradla cmos;tranzistory jfet;akustická laboratoř
Klíčová slova v dalším jazyce: switching audio signals;electronic switching;mechanical switching;distortion;signal crosstalk;analog cmos gates;jfet transistors;acoustic laboratory.
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na možnosti přepínání audio signálů. Jsou v ní zkoumány faktory ovlivňující kvalitu spínání, zejména s ohledem na zkreslení procházejících signálů a jejich potlačení ve vypnutém stavu. Obsahuje shrnutí možností mechanického i elektronického přepínání, jednotlivá schémata zapojení jsou detailně popsána. Vybraná zapojení byla laboratorně změřena a výsledky měření jsou zaneseny do grafů a tabulek. V koncepci jsou zhodnoceny výsledky měření a s ohledem na požadavky pro přepínač do akustické laboratoře jsou navrženy varianty vhodné k realizaci. V závěru je zhodnocení výsledků práce a návrh další fáze projektu.
Abstrakt v dalším jazyce: This bachelor thesis is focused on switching audio signals. Factors affecting the switching quality are examined, especially with respect to distortion of the passing signals and their suppression in the off state. It contains a summary of the possibilities of mechanical and electronic switching, the individual wiring diagrams are described in detail. Selected connections were measured in laboratory and the results of the measurements are plotted in charts and tables. In the concept, the measurement results are evaluated and, with regard to the requirements for the switch to the acoustic laboratory, suitable designs are chosen for implementation. In conclusion, results are evaluated and the procedure for the next phase of the project is outlined.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KEV)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP Jakostni prepinani audio signalu - Tomas Malotin.pdfPlný text práce1,64 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
070738_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce333,17 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
070738_oponent.pdfPosudek oponenta práce314,96 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
070738_hodnoceni.pdfPrůběh obhajoby práce221,2 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/27547

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.