Název: Analýza nulové složky napětí a proudů na vývodech při jednofázovém zemním spojení v sítích s izolovaným a neúčinně uzemněným středem
Další názvy: Analysis of the zero component of voltage and current at a single-phase earth fault in grids with isolated and high-impedance earthed neutral
Autoři: Herejk, Jakub
Vedoucí práce/školitel: Janda Martin, Ing. Ph.D.
Oponent: Talla Jakub, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2017
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/27563
Klíčová slova: distribuční sítě;jednofázové zemní spojení;izolovaná soustava;neúčinně uzemněná (kompenzovaná) soustava;detekce zemního spojení.
Klíčová slova v dalším jazyce: distribution network;single-phase ground fault;isolated system;inneffectively grounded (compensated) system;ground fault detection.
Abstrakt: Předkládaná bakalářská práce je zaměřena na analýzu nulových složek napětí a proudů na vývodech při zemním spojení v soustavách s izolovaným a neúčinně uzemněným středem. Jádrem práce je měření na sestaveném laboratorním prototypu distribuční sítě a analýza poměrů na jednotlivých vývodech při jednofázovém zemním spojení. Cílem je identifikace vztahu složek proudů na vývodech a nulové složky napětí, a to pro činné i jalové.
Abstrakt v dalším jazyce: This bachelor thesis is focused on the analysis of zero components of voltages and currents at terminals at ground connection in systems with isolated and inefficiently grounded center. At the core of the thesis is the measurement on the assembled laboratory prototype of the distribution network and the analysis of the ratios at the individual terminals in the single-phase ground connection. The aim is to identify the relationship of the components of the currents to the terminals and the zero voltage components, both active and reactive.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KEV)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
HerejkBP.pdfPlný text práce2,02 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
070843_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce334,22 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
070843_oponent.pdfPosudek oponenta práce273 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
070843_hodnoceni.pdfPrůběh obhajoby práce227,19 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/27563

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.